07 / 07 / 2024

okyanus ortasındaki otel

okyanus ortasındaki otel

Afrika'nın doğusundaki Zanzibar Adası'nda bulunan bir otel misafirlerine ilginç bir deneyim sunuyor. Odanın her tarafındaki geniş pencereler, suyun altını 360 derece görüş imkanı sağlıyor.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Konut krizinin ortasındaki Kanada'nın 2030'a kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekiyor!

Konut krizi ile boğuşan Kanada'da yabancı alıcıların emlak piyasasına katılma yasağını iki yıl daha uzatıldı. Ülkenin krizden çıkabilmesi için 2030 yılına kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekli...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

İnanılır gibi değil ama gerçek! Depremin tam ortasındaki o ilçede tek bina dahi yıkılmadı! İşte nedeni!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremden sonra çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Deprem bölgesinin tam ortasında yer almasına karşın o ilçe belediyesinde tek bir binanın dahi yıkılmadığı ortaya çıktı. Peki neden ve burası hangi ilçe belediyesi? İşte yanıtlar…

Bu kış emekliler ile bereketlenecek! Tam 150 milyon...

Enerji krizinin ortasındaki Avrupa’da emeklilerin gözü sıcak tatil bölgelerinde. Bu kapsamda Antalya’da turizmciler, 150 milyon emekli Avrupalı turist için uzun süreli tatil paketlerini satışa sundu.

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te ne kadar olacak? Tahmini rakamlar peş peşe geldi!

Temmuz ortasındaki fiyat artışından sonra. Çalışanlar, emekliler ve memurların yoğun ilgi gösterdiği Ocak 2023 mitinginde son dakika gelişmeleri değerlendirilecek. Uzmanlar sırayla tahminleri yorumluyor!1 Ocak 2023 itibariyle asgari ücret zammının mevcut durumu...

Borçlu Çinli emlak şirketlerini yüklü ödemeler bekliyor!

Küresel piyasalar borç krizindeki Çinli şirketlerle ilgili gelişmeleri takip ediyor. Krizin ortasındaki şirket Evergrande'nin yönetim kurulu başkanı hisse satmaya start verirken, Aralık'ta Çin'in önemli şirketleri yüklü ödemelerle karşılaşacak.

İstanbul Boğazı'ndaki Sözbir Otel mahkemelik oldu!

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Isparta Çayboyu'nda yolun ortasındaki ev yıkılıyor!

Isparta'da Çayboyu yolu ortasında kalan sürücüler ile ev halkına zorluk çıkaran ev belediye ekipleri tarafından yıkılacak.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

okyanus ortasındaki otel Haberi

okyanus ortasındaki otel

Okyanuslar... Derin güzellikleriyle kendine büyülemeyi başaran okyanusu taa en derinde yaşamak isteyenler için tasarlanan bu otel odası bunun için biçilmiş kaftan.


Afrika'nın doğusundaki Zanzibar Adası'nda bulunan bir otel misafirlerine ilginç bir deneyim sunuyor.


Odanın her tarafındaki geniş pencereler, suyun altını 360 derece görüş imkanı sağlıyor. Bu sayede deniz altındaki pek çok canlı türü ve mercan resiflerini seyretme şansı bulabiliyorsunuz.


İşte bu ilginç otel odasından görüntüler: