03 / 10 / 2024

Olimpik Düğün Tesisleri

Olimpik Düğün Tesisleri

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Öznur Yaslı ile Samet İkier evleniyor. Çiftin düğünü 9 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Mevcut stok sanayi sitelerinin dönüşümünde de kullanılmalı!

Şehir içinde kalmış artık verimlilik kaybına uğramış; üretim tesisleri, fabrikalar, sanayi siteleri, limanlarda kentsel dönüşümün detayları anlatıldı. Şehirleşmişlik mevcut stoku sanayi sitelerinin dönüşümünde de önemli rol oynuyor.

Galatasaray, Kemerburgaz'dan 160 dönüm arsa aldı!

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsanın da kesin sahibi oldu. Galatasaray yeni arazide 8 ayrı futbol sahası yaptıracak

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri'nde dönüşüm başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinin dönüşümü ile ilgili olarak başlatılacağını müjdelediği projede gelinen son noktayı açıkladı.

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri'nde dönüşüm başlıyor!

Maltepe Sosyal Tesislerini halkın kullanımına sunacak proje 28 Temmuz Perşembe günü ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi 35 dönümlük bu alana içerisinde tüm sosyal donatı alanlarının yer alacağı yepyeni bir yaşam merkezi inşa edecek.

Olimpik Düğün Tesisleri Haberi

Olimpik Düğün Tesisleri

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Öznur Yaslı, Samet İkier ile evleniyor.

22 Temmuz 2018 tarihinde nişanlanan Öznur Yaslı ile Samet İkier'in düğünü 9 Aralık 2018 Pazar günü saat 19:00'da Bahçelievler Olimpik Düğün Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Öznur Yaslı'yı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...