24 / 05 / 2024

Olimpiyat Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat

Olimpiyat Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat

Hasan Arat, olimpiyat açılış töreni için 1 milyon kişinin izleyebileceği yeşil alan dönüşecek portatif stat yapılacağını söyledi...

Sektör temsilcileri açıkladı: Konutta öncelik depreme dayanıklılık olmalı! 

İstanbul Ticaret Odası İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi toplantısı, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yakup Köç başkanlığında gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda, sektör temsilcileri yaşanan sorunlara parmak bastı.

Buğra Gökce'den seçim vaadi: İzmir'de halkın ev sahibi olması kolaylaştırılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa edip İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Buğra Gökce, adaylık başvurusunu teslim etti ve yapacakları çalışmaları tek tek açıkladı. Gökce, konut erişilebilirliğine de değindi.

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olan Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun? İşte ayrıntılar...

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

FED'e faiz uyarısı!

ABD Senatosu Bankacılık Komitesi Başkanı Brown, Fed Başkanı Jerome Powell'a yazdığı mektupta faiz artırımlarına karşı uyarıda bulunarak, Fed'in enflasyonla mücadele ederken istihdamı maksimize etme sorumluluğunu da ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

Bakan Nebati duyurdu! Kış öncesi sebze ve meyve fiyatları için yeni hamle

Kış aylarında artan sebze ve meyve fiyatlarına yönelik tedbirler Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi tarafından konuşuldu. Ayrıca hal takip sistemi üzerinden hallere ürün giriş ve çıkışı ile ilgili de kritik bir karar geldi.

Merkez Bankası Başkanı'ndan faiz artışıyla ilgili şok açıklama!

Amerika Birleşik Devletleri Senatosu Bankacılık Komitesi yıl ortası sunum konuşması yayımlanan Powell, “Süregelen faiz artışlarının uygun olduğunu düşünüyoruz. Enflasyon yukarı doğru bir sürpriz yaptı ve daha fazla sürpriz kapımızda olabilir." dedi

Altın piyasasını korku sardı! Altını bekleyen büyük risk!

Federal Açık Piyasa Komitesi'nin haziran toplantısı yarın başlayacak. Fed, faiz kararını çarşamba günü açıklayacak.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Olimpiyat Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat Haberi

Olimpiyat Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat

İstanbul 2020 Olimpiyat Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat, Harem-Haydarpaşa arasında dev bir stadyum yapılmayacağını ifade etti. Portatif tesis yapılacağını söyleyen Arat, stat değil, açılış töreni için 1 milyon kişinin izleyebileceği yeşil alan dönüşecek portatif stat yapmayı planladıklarını...