11 / 05 / 2024

ölüdeniz plajları

ölüdeniz plajları

Muğla'da yer alan Ölüdeniz ve de Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti. Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı ihalesinin yürütmesi durduruldu.

Ünlü profesörden o şehir için yeni uyarı: Yeniden yıkıcı bir deprem yaşayacak!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada Ölüdeniz Fayı'na dikkat çekerek çok önemli açıklamalar yaptı. Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal'ın o açıklamaları...

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Deprem için riskli yerler tek tek açıklandı: Marmara, Ölüdeniz, Yedisu... Kumburgaz fayı da 7 şiddetinde kırılabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem haritasıyla ilgili bilgi vererek, deprem riskli olan yerleri tek tek sıraladı. İşte ayrıntılar...

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Arapların Ordu'da fındık bahçesi alımı 100 dönüme ulaştı!

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Halk plajları lüks otellere mi tahsis edilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lüks otellere gidemeyen vatandaşların faydalandığı halk plajlarını lüks otellere tahsis etmek için ihale açtı

Solutions Partner Mühendislik Danışmanı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Partner Mühendislik Danışmanı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Deniz tarafından kuruldu. 

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

ölüdeniz plajları Haberi

ölüdeniz plajları

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti.


Muğla El Sanatları Ticaret ve Limited Şirketi adına avukat Umut Şimşek, 23 Mayıs'ta Muğla 1. İdare Mahkemesi'ne "Plajların özel sektöre kiralanmasının yürütmesinin durdurulması ve iptali" istemiyle dava açmıştı.


Şimşek, dilekçesinde, "Kiralamanın kamu yararına uygun olmadığı, Muğla Büyükşehir Belediyesinden mal kaçırma saikiyle hareket edildiği, taraflar arasındaki protokolün 2021 yılına kadar geçerli olduğunu" ileri sürerek ihalenin iptali, öncelikle de yürütmenin durdurulmasını istemişti.


Konuyu görüşen Muğla 1. İdare Mahkemesi, "Yürütmenin durdurulması" kararını verdi. Kararda, 15 gün içinde karşı tarafın savunmasını vermesi de...