06 / 05 / 2024

olumlu düşünce hayatımızı nasıl etkiler

olumlu düşünce hayatımızı nasıl etkiler

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, olumlu düşüncenin hayatımıza etkilerini İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında anlattı. İşte o yazı;

Dolarlarımızı satalım mı? sorusuna ünlü ekonomistten net yanıt geldi! Dolar yıl sonunda tam tamına bu kadar olacak

Yerel seçimlerin ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti.  Seçim sonrası özellikle döviz tarafından yükseliş bekleyen yatırımcılar ters köşe oldu. Peki dolar yükselecek mi? Dolarlarımızı satalım mı?

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

Dolar/TL kuru 27 TL seviyesine yükseldi. Yatırımcılar ise bu seviye karşısında ''Dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

olumlu düşünce hayatımızı nasıl etkiler Haberi

olumlu düşünce hayatımızı nasıl etkiler

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, olumlu düşüncenin hayatımıza etkilerini İnsan ve Yaşam dergisindeki yazısında anlattı. İşte o yazı;


Her gün yeni bir olayla ve durumla karşılaşıyoruz, dünyadaki her şeyden anında haberdar oluyoruz, müthiş bir iletişim, haber bombardımanı içindeyiz ve maalesef çoğunlukla da negatlif haberler alıyoruz.


Her şeye rağmen hayat devam ediyor ancak kimice göre güzel, kimine göre kötü geçiyor, aynı ortamlarda aynı şeyler yaşanmasına rağmen olumlu düşünenlere göre iyi, olumsuz düşünenlere göre kötü geçiyor zaman...


İşin aslı şu ki, olumlu düşünenlerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıkarı açısından daha iyi durumda oldukları, dolayısı ile tüm olumsuzluklara rağmen günlerinin daha güzel geçtiği bir gerçek.


En iyisi olumlu düşünmek ya da olumlu düşünme yeteneğini bir daha kaybetmemek üzere kazanmak diyor uzmanlar ve bunun...