02 / 05 / 2024

ölümlü kazalar

ölümlü kazalar

2012 yılınnda ölümle sonuçlanan toplam 744 iş kazası meydana geldiğini belirten Bakan Çelik, en fazla ölümlü kazaların 147 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul'da meydana geldiğini açıkladı...

Fitch Ratings'ten Avrupa konut piyasası açıklaması: Ilımlı fiyat artışı bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı değerlendirmede Avrupa konut piyasalarının çoğunda 2024 yılında ılımlı bir fiyat artışının görülmesinin beklendiğini kaydetti.

ABD'de konut satışlarında ılımlı artış!

ABD Merkez Bankası'nın "Bej Kitap" raporunda ticari gayrimenkul faaliyetlerinin düşük seviyelerde kalmasına rağmen konut satışlarında ılımlı bir artış görüldüğü belirtildi.

Moody's: Küresel finansal koşullar ılımlı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, küresel finansal şartların yükselen tahvil fiyatlarına rağmen ılımlı görünüm sergilediğini belirtti.

Her 2 ölümlü iş kazasından birinin sebebi yüksekten düşme!

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sedat Yenidünya yaptığı açıklamada "Bu sektörde ölümlü iş kazalarında her iki ölümden birisi yüksekten düşme kaynaklı." dedi.

Birinci derecede ölümlü iş kazaları inşaat sektöründe oluyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi.Bakan Müezzinoğlu, birinci derecede ölümlü iş kazalarının, daha çok inşaat sektöründe görüldüğüne dikkati çekti.

ÇATIDER'den iş kazalarına karşı uyarı!

ÇATIDER Başkanı Adil Baştanoğlu ölümlü iş kazalarının önemli bir bölümünün inşaat sektöründe meydana geldiğini, Türkiye'de son 10 yılda 11 bini aşkın işçi iş kazasında hayatını kaybettiğini söyledi.

Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor!

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği 2017 Hedef Sıfır Pratik Çözümler sempozyumu İstanbul'da başladı. Müsteşar Yardımcısı Nacar: "Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor. Bunların da içlerinde en önemli neden ise yüksekten düşme'' dedi.

Fitch Ratings, Türkiye için ılımlı ekonomik iyileşme bekliyor!

Fitch Ratings, "Küresel Ekonomik Görünüm" raporunda, Türkiye ekonomisinde 2017 yılında “ılımlı ekonomik iyileşmenin” beklendiği belirtti.

Trabzon Bölümlü Köprüsü hizmete girdi!

Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü açıldı

S&P: Türkiye'deki konut sigorta sektörü riski ılımlı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), “Türkiye’deki kaza ve konut sigorta endüstrisi ve sektörle ilişkili ülke riski için değerlendirmemiz ılımlı seviyede” dedi.

Çekmeköy'de icradan 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinde bulunan 8.938,00 metrekare yüzölçümlü arsayı çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 17 milyon 876 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 4. İcra Dairesi, İstanbul Arnavutköy'de bulunan 3.361,07 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa sıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 41 bin 500 TL olarak belirlendi.

Colliers İnternational'dan Şanlıurfa'da satılık arsa!

Colliers İnternational Turkey, Şanlıurfa Merkez'de 3 milyon 750 bin dolara 1.395,2 metrekare yüzölçümlü otel arsasını satışa çıkardı. Satış pazarlık usulü ile gerçekleşecektir.

ölümlü kazalar Haberi

ölümlü kazalar
Geçen yıl ölümlü iş kazalarının en fazla yaşandîğı il İstanbul, en fazla yaşandığı sektör ise inşaat faaliyetleri oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, iş kazalarına ilişkin verileri açıkladı. 2012 yılınnda ölümle sonuçlanan toplam 744 iş kazası meydana geldiğini belirten Bakan Çelik, en fazla ölümlü kazaların 147 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul'da meydana geldiğini açıkladı. Çelik, ölümlü iş kazalarının 255'inin inşaat sektöründe yaşandığını kaydetti.

2012'DE 74 BİN 871 İŞ KAZASI MEYDANA GELDİ

BDP Bingöl Milletvekili İdrıs Baluken'ın soru önergesini cevaplayan Bakan Çelik, 2012 yılında toplam 74 bin 871 ış kazası meydana geldi.
Kazalarda yaralanan veya hayatını kaybedenlenn 69 bin 90'ını erkeklerin oluşturduğunu aktaran Çelik, ış kazası geçiren kadın sayısının ise 5 bin 781 kışı olduğunu ifade etti. Kazalarda hayatını kaybeden 744...