30 / 04 / 2024

Omar F.M.El Khawafi

Omar F.M.El Khawafi

Severus İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, Aljelanı.F.M Alferjanı, Sallah Ahmed.M El Nagar, Omar F.M.El Khawafi ortaklığında kuruldu.

BİM'den çeyiz hazırlayanlara fırsat ürünler! Düdüklü Tencere Seti 799 TL, Tefal Rondo 499 TL! BİM 3 Mayıs aktüel ürünler

BİM 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler katoloğu belli oldu. BİM, çeyz hazırlığı yapanlar için fırsat ürünlerini satışa çıkardı. Düdükü Tencere Seti 799 TL, Tefal Rondo 499 TL! BİM 3 Mayıs aktüel ürünler kataloğu...

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! BİM'de, gıda, deterjan ve tekstil ürünlerinde indirim fırsatı!

BİM Market 16 Nisan 2024 salı aktüel ürünler fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM'de 16 Nisan 2024'te onlarca üründe indirim fırsatı var.

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM market 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında yayımladı. BİM'de 12 Mart'ta, deterjandan, gıdaya birçok seçili üründe fırsatlar sizleri bekliyor! İşte 12 Mart 2024 ürünleri.

BİM 5 Mart aktüel ürünler kataloğu! Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL! Fırsatları kaçırmayın!

5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de raflarda yer alacak tüm ürünler belli oldu. BİM'de bu hafta  Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL'den satılacak. BİM'deki fırsatları kaçırmayın. İşte 5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler Kataloğu... 

BİM'de yarın birçok üründe indirim fırsatı! BİM 20 Şubat 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

BİM marketler zinciri 20 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Yarın BİM'de gıda, deterjan, temizlik ürünlerinde cazip indirim fırsatları yar alıyor. 

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

BİM 6-9 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayınlandı! Uygun fiyatlı seçili ürünler ve indirim fırsatları bu hafta BİM'de!

BİM 6-9 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı sunan BİM'de 6-9 Şubat 2024  kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ganem K.F.M.A tarafından kuruldu.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek: BİM 22 Eylül 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 22 Eylül tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

Omar F.M.El Khawafi Haberi

Omar F.M.El Khawafi

Severus İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Aljelanı.F.M Alferjanı, Sallah Ahmed.M El Nagar, Omar F.M.El Khawafi ortaklığında kuruldu.


Severus İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-    Türkiye sınırları içinde veya yabancı...