02 / 05 / 2024

Ömer Avşar kimdir

Ömer Avşar kimdir

Akdeniz Körfezi’nde yaşanan deprem aktivitelerinin yıkıcı boyutta olmamasının Antalya için büyük şans olduğunu dile getiren Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Ömer Avşar, yaşanacak şiddetli bir depreme çoğu binanın dayanamayacağını da belirtti.

İstanbul'daki yüzyılın dönüşümü endişelendirdi: Rezerv alanın yeri ve kente ne kadar yük bindireceği sürpriz olacak!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklan projeye ilişkin tepkilerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Ömer Hulusi Topbaş kimdir? Hangi şirketlere üst düzey yöneticilik yaptı?

Ömer Hulusi Topbaş hangi şirketin genel müdürü olarak çalıştı? BİM’de ne iş yapıyor? İşte Ömer Hulusi Topbaş ile ilgili merak edilenler...

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

Ömer Barlas Ülkü kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman genel müdür oldu? İşte Ömer Barlas Ülkü ile ilgili merak edilen her şey...

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Ömer Avşar kimdir Haberi

Ömer Avşar kimdir

Akdeniz Körfezi’nde yaşanan deprem aktivitelerinin yıkıcı boyutta olmamasının Antalya için büyük şans olduğunu dile getiren Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Ömer Avşar, yaşanacak şiddetli bir depreme çoğu binanın dayanamayacağını da belirtti.


Akdeniz Körfezi’ndeki deprem aktivitesinin, bölgeye özgü normal fayların oluşturduğu bir hareketlilik olduğunu bildiren Jeoloji Mühendisleri Odası Ömer Avşar 2’nci derece deprem kuşağında olan bölgede sık sık deprem yaşanmasının normal olduğunu ifade etti.


ANTALYA’YA BÜYÜK HAKSIZLIK


Küçük sallantıların tehlikeli olmadığını bunun yerin bir hareketi olduğunu ifade eden Avşar, “Antalya’da çok fazla eski yapı var. Riskli bir bölgede yaşıyoruz. Hala kullanılan çok fazla eski binamızın olması ve hala bazı deprem planlarının yapılmamış olması Antalya’ya büyük haksızlıktır” dedi.  


Akdeniz Körfezi’nde meydana gelen her sarsıntıda vatandaşların hop oturup hop kalkmasının binaların tehlike arz etmesinden kaynaklandığını belirten...