30 / 04 / 2024

Ömer Çebi İstanbul Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Ömer Çebi İstanbul Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği yaptı. Peki Ömer Çebi kimdir? İşte Çebi’nin özgeçmişi…

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ilçesi, Seyyid Ömer Mahallesi, 1440 ada, 32 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İFM Ziraat Kuleleri'nde yaşam Haziran'da başlayacak!

2021 senesi ilk 6 aylık konsolide net karı hakkında değerlendirmede bulunan Ziraat GYO Genel Müdürü Peyami Ömer Özdilek, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri'nde yaşamın Haziran ayında başlayacağını dile getirdi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Burak Mermer tarafından açıldı.

Değerli konut vergisi nasıl hesaplanıyor?

Avukat Ömer Çebi, Emlakkulisi.com okurları için 2021'in yeni vergisini kaleme aldı. İşte Ömer Çebi'nin 'Değerli konut vergisi uygulama genel tebliği hakkında değerleme - 2021' başlıklı yazısı...

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

3 soruda kapora parasının detayları!

Avukat Ömer  Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Kapora:Bağlanma parası-cayma parası Yargıtay kararları ışığında" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı…

İstanbul'da gökdelen devri sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, İstanbul'da gökdelenlere karşı yapı formüllerinin ‘zemin +5’ olduğunu dile getirdi. 

Akif Hamzaçebi Fikirtepe mağdurlarıyla bir araya geldi!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar dün CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile bir araya geldi...

Ömer Çebi İstanbul Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haberi

Ömer Çebi İstanbul Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Ömer Çebi kimdir?


Ömer Çebi 1966 yılında Trabzon-Sürmene’de doğdu. Orta öğrenimini Trabzon-Araklı’da bitiren Çebi, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi'nde yüksek öğrenimini  tamamladı. 1993 yılında aynı üniversitenin Fen Edebiyat Bölümü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Yüksek öğrenimi boyunca 3.Lig kulüplerinde  profesyonel olarak futbol oynadı.


Çebi, 1995 yılında Yalova’da özel fidanlık firmasında çalıştı. Daha sonra kendi fidanlık firmasını kurdu. 


1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Turistik Tesisler Müdürlüğü'nde göreve başlayan Çebi, 2001 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne geçiş yaptı. Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği yaptı. 


Şubat 2012 yılında Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine getirilen Ömer Çebi evli ve 3 çocuk babasıdır.



Ömer Çebi ve Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü iletişim bilgileri!


Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü


Adres: Prof. Dr. Hulusi Behçet...