29 / 04 / 2024

Ömer Dinçkök özgeçmiş

Ömer Dinçkök özgeçmiş

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök'ün ortağı ve Akenerji'nin patronu Ömer Dinçkök kimdir? Ömer Dinçkök inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte Ömer Dinçkök'ün biyografisi...

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Fed çarşamba günü piyasaları ters köşeye mi yatıracak?

Makro ekonomik verilerin beklenenden iyi gelmesi üzerine piyasalar hesaplarını Fed'in tutumunu yumuşatması ve faiz artırımlarında küçük adımlar atması ya da yavaşlaması üzerine yaptı. Peki Fed'in piyasaları ters köşe yapma ihtimali var mı?

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Bu süper teklifi kaçırma! Beko bulaşık makinesinde böyle bir fiyat yok. 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bulaşık makineniz mi bozuldu. Hiç üzülmeyin! Hepsiburda.com’da Beko bulaşık makinesinde inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Işte 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Ömer Dinçkök özgeçmiş Haberi

Ömer Dinçkök özgeçmiş

Ömer Dinçkök kimdir?

Ömer Dinçkök, 1948 yılı İstanbul doğumlu. Robert Kolej Yüksek Okulu İş İdaresi ve İktisat Bölümü'nü bitiren Ömer Dinçkök bugün Akenerji'nin patronu. 


İngiltere'de lisansüstü eğitim yapan Ömer Dinçkök,iş yaşamına 1971 yılında atıldı. Ömer Dinçkök, sanayi ağırlıklı olarak faaliyet gösteren Akkök Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı. 


Ömer Dinçkök, 1987-89 arasında TÜSİAD yönetim kurulu başkanlığı yaptı. 1987'de İstanbul Sanayi Odası'nda (İSO) meclis üyesi oldu, 11 yıl boyunca yönetim kurulu üyeliği yaptı. 1992'de TOBB Sanayi Konseyi'nde başkanlık görevine seçildi. 


Türk Eğitim Vakfı (TEV) yönetim kurulu başkan vekili, ABD'de Wilberforce University mütevelli heyeti üyesi. İngilizce biliyor. 


Ömer Dinçkök, evli ve üç çocuk babası.


Bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre “Vergi rekortmenleri ilk 100” listesinde Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı  ve Akmerkez'in ortağı...