04 / 05 / 2024

Ömer M. Koç kimdir

Ömer M. Koç kimdir

2013 İSO 500 listesinde 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretim ile satışla birinci olan TÜPRAŞ hangi sektörde faaliyet gösteriyor? TÜPRAŞ kimin?

Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla! Yeni evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi Resmi Gazete'de yayımlandı!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kanun Teklifi'nin bugün itibarıyla yürürlüğe alınmasının ardından başvuru tarihi, nasıl başvuru yapılacağı ve kullanım koşulları tek tek belli oldu. İşte Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla...

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Benzin, motorin ve LPG’de yeni uygulama resmen başladı! Sakın ihmal etmeyin!

Yapı Kredi, Opet ile düzenliği kampanya kapsamında araçta ödeme işlemine toplam 50 TL hediye edileceğini açıkladı. Kampanyaya ilişkin katılım koşullarını ve detayları paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini vurguladı.

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

En çok kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alan İş Bankası, yeni hazırladığı kampanyayla müşterilerine 200 TL hediye edeceğini aktardı. Kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını paylaşan İş Bankası, kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini duyurdu.

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank’tan temassız ödemeye yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Temassız ödemelerde toplam 70 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Akbank’tan temmuz müjdesi! Geri ödemesiz tam 1.000 TL IBAN numaranıza yatacak!

Temmuz ayına özel ilk kampanyasını düzenleyen Akbank, tatil harcamaları kapsamında tam bin TL’ye kadar hediye edeceğini açıkladı. Akbank, ilgili kampanyasının detaylarını ve katılım koşullarını duyurdu.

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

TEB’ten tüm müşterilerine sevindirecek bir haber geldi. Düzenlediği kampanyayla CEPTETEB mobil uygulamasını kullanan müşterilerinin 2 bin TL kazanacağını paylaşan TEB, kampanyaya yönelik detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

QNB Finansbank, Boyner’le beraber düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL hediye edeceğini paylaştı. Kampanyanın 25 Haziran’da sona ereceğini duyuran QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını da paylaştı.

TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB, İstanbul ve İzmir’de yaşayan müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. İstanbul ve İzmir’de yaşayan ve GetirAraç’ı ilk kez kullanacak kişilere 200 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

Bu parayı sadece Vakıfbank Worldcard müşterileri alacak! Tamı tamına 1.200 TL hediye!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 1.200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

Akbank, Babalar Günü’ne özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Babalar Günü kapsamında Senyorapp’ten ücretsiz 12 aylık üyelik vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Ömer M. Koç kimdir Haberi

Ömer M. Koç kimdir

TÜPRAŞ kimin?

İstanbul Sanayi Odası'nın "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı.


TÜPRAŞ, 2013'te 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretimden satışla birinci oldu. Peki, TÜPRAŞ sahibi kim?


TÜPRAŞ..

Petrol sektöründe performansına özenilen, çevre ve yaşam değerlerine saygılı öncü bir şirket olmayı kendine vizyon edinen TÜPRAŞ ülkenin petrol ürünleri ihtiyacını karşılama adına faaliyetlerde bulunuyor. Peki, TÜPRAŞ sahibi kim?


TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Mehmet Koç'tur.

Ömer Mehmet Koç kimdir?

Lisans eğitimini 1985 yılında Columbia Üniversitesi’nde tamamlamış ve 1989’da Columbia Business School’dan MBA derecesi almıştır. 


İş yaşamına 1985 yılında, İsviçre’deki Kofisa Trading Company’de Satış Memuru olarak başlayan Koç, 1989-1990 yılları arasında New York’ta Ramerica Int. Inc.’da Satış Memuru olarak görev yapmıştır. 1990 yılında Koç Holding’e katılarak Gazal A.Ş.’de Finansman Koordinatörlüğü, Koç Holding...