10 / 05 / 2024

ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüm tesisi

ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüm tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gaziantep Oğuzeli, Körkün Köyü'ne yapılacak ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüm tesisini gezecek...

Kızılay 323 adet verimsiz gayrimenkulünü dönüştürecek: Önce İstanbul Etiler'e yeni proje yapılacak!

Kızılay, bağış yoluyla kendisine emanet edilen fakat ekonomik ömrünü doldurmuş veya iziki olarak artık kullanılamayacak durumda olan 323 gayrimenkulünü çağdaş yöntemlerle dönüştürme kararı verdi. İşte ayrıntılar...

Karot işlemi nasıl yapılır? Binadan karot nasıl alınır? Karot ne işe yarar?

Karot işlemi, inşaat alanında yapıların kalitesini ve ömrünü belirlemek için önemli bir yöntemdir. Aynı zamanda binaların depreme dayanıklılığını değerlendirmede de kullanılmaktadır. Peki karot, ne işe yarar ve nasıl alınır? İşte karot örneği hakkında bilinmesi gerekenler…

307 noktadan teslim alınan 2 bin 253 hurda araç ekonomiye kazandırıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından 2023'ün ilk yarısında Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 2 bin 253 araç, lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldığı bildirildi.

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

İşte iPhone pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlamanın yolu

Her yeni iOS güncellemesi yayınlandığında, birçok kullanıcı kaçınılmaz olarak pil ömrünün hızlı bir şekilde tükenmesiyle karşılaşır.

Bu uygulamaları telefonunuzdan silin! Şarjınızı sonuna kadar indiriyor!

Hangi uygulamalar akıllı telefonlarınızın şarjını en hızlı tüketir? İşte pil ömrünü en çok etkileyen uygulamalar...

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Milyonlarca işsize müjde kamudan geldi! 18 yaşını tamamlamış herkes başvurabilecek! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesine 1017 personel alacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılan başvurular için şartlar ve kriterler neler? İşte detaylar…

Riskli yapı tespiti nasıl yapılır? Riskli yapı süreci nasıl işliyor?

Riskli yapı; yıkılma ve ağır hasar görme riski taşıdığı incelendikten sonra teknik verilere dayanılarak tespit edilen ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan yapılar olarak ifade ediliyor. Peki, Riskli yapı tespiti nasıl yapılır?

Analistler bu kripto paraların üzerini çizdi. Yatırımcılar dikkat bu haberi okumadan yatırım yapmayın.

Kripto para piyasası en büyük düşüşlerinden birini yaşarken, analistler bazı kripto paraların proje olduğuna dikkat çekerek ömrünü tamamlamak üzere olan kripto paraları açıkladı. Ünlü kripto para analisti Altcoin Sherpa, bitcoin ve ethereum’un bile sonunun geleceğini iddia etti.

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüm tesisi Haberi

ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüm tesisi

Işık Geri Dönüşüm Bioenerji ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gaziantep Oğuzeli, Körkün Köyü'ne ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüm tesisi yapmayı planlamaktadır.


Çevresel Etki Değerlendirmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 4 Aralık 2012 tarihinde saat 10:00'da Havaalanı Bölgesi Sanayiciler Derneği'nde halkın katılımı toplantısı yapılacak. 


Detaylı bilgi için