05 / 05 / 2024

ömür istanbul ev fiyatları

ömür istanbul ev fiyatları

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İBB Meclisi’nde kentsel dönüşüm alanlarında kalan yapılar için verilen kira yardımı tutarının yükseltilmesi kabul edildi. İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi? soruları vatandaşların aklını kurcalayan sorulardan bazılarıdır. Şimdi bu soruların yanıtlarına göz atalım!

Madame Coco tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! Madame Coco 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil markası Madame Coco’da tüm ürünlerde yüzde 50 indirime ek yüzde 15 indirim kampanyası sizleri bekliyor. İşte Madame Coco yüzde 65 indirimli ürünleri...

English Home'da tüm ürünlerde geçerli yüzde 70’e varan indirim! English Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Ev tekstil markası English Home büyük indirim kampanyasıyla karşımızda. Tüm ürünlerde geçerli sepette yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirimle hesaplı alışveriş sunuyor. İşte English Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Kat mülkiyet tapulu ev alınır mı?

Kat mülkiyetli tapu; inşaatı tamamlanmış ve iskana açılmış binalar için veriliyor. Peki, Kat mülkiyet tapulu ev alınır mı? Kat mülkiyeti tapuda yazar mı? İşte tüm detaylar...

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

ömür istanbul ev fiyatları Haberi

ömür istanbul ev fiyatları

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi Esenler'de yer alıyor. Dün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'na katılan firma, Ömür İstanbul projesini tanıttı.


Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Emin Akkılıç proje ilişkin bilgileri bizimle paylaştı. Esenler'de güzel bir proje yaptıklarını ifade eden Akkılıç, genelde projeden konut alanların Esenler halkı olduğunu belirtti. 


Belediye projeleri ilgi görüyor

Emin Akkılıç fuara ilişkin açıklamalarda bulundu. Fuara bu sene ağırlıklı olarak belediyelerin katılmasını, "Artık trafik insanlar için büyük sorun yaratıyor. Belediyeler şehir içine daha yakın oldukları için, kendileri proje yapmaya başladı. Trafikten kurtulmak için belediye projeleri tercih ediliyor. Markalı projeler genelde Beylikdüzü, Başakşehir civarındaydı, buralar mükemmel bir yoğunluğa ulaşınca, insanlar trafikten çok fazla vakit kaybetmeye başladı. Şimdi belediyer...