10 / 05 / 2024

ömür istanbul güncel ödeme bilgisi

ömür istanbul güncel ödeme bilgisi

Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs 2017 tarihinde basına tanıtılacak. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor...

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim var. Deterjandan, una, peynire, kişisel bakım ürünlerinden gıdaya kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor. İşte 18 Nisan-1 Mayıs indirimli fiyat listesi.

A101 16 Mart 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de indirimli ürünler ve fiyat listesi!

A101 16 Mart 2024 güncel aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu cumartesi A101'de kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya ve birçok seçili ürün raflarda yerini aldı. İşte, 16 Mart 2024 A101 indirimli ürünleri.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

Zamlı evde bakım maaşları ne zaman yatacak? 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay hasta, yaşlı, engelli ihtiyaç sahiplerine destek ödemesi yapılıyor. Peki, 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi... 

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Tarlasına traktör alacaklar müjde! Hattat Traktör'ün güncel fiyatları yayımlandı

Tarlasına traktör alacak çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktörün haziran ayı fiyatları belli oldu. Peki, Hattat Traktör'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. 20 TL sınırını aşan dolar kuru güne yeni rekorla başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları.

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

ömür istanbul güncel ödeme bilgisi Haberi

ömür istanbul güncel ödeme bilgisi

Daire teslimlerinin 24 sonra yapılması planlanan Ömür İstanbul projesinde 10 bin TL peşinat olarak verilerek kalan yüzde 80'lik kısım banka kredisi ile, yüzde 20'lik kısım ise senetlendirilerek ödenebiliyor.


Ömür İstanbul projesi toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana geliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan proje 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


İstanbul Esenler'de yükselen Ömür İstanbul Evleri'nde daire büyüklükleri 64 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Ömür İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra kapalı otopark, kapalı bay ve bayan yüzme havuzu, toplantı odaları, kreş, mescid, taziye odası gibi imkanlar mevcut. 


Ömür İstanbul Esenler güncel fiyat listesi!

1+1 daire fiyatları 300 bin TL ile 317 bin TL arasında 

2+1 daire fiyatları 450 bin TL ile...