15 / 05 / 2024

Omurga Portföy yatırımcıları

Omurga Portföy yatırımcıları

Omurga Portföy, hem yatırımcılara hem de fonlarına değer katarak büyümeyi planlıyor. Erktin, “SPK denetiminde kurulan Omurga Portföy’ün yöneteceği fonlar biz de yatırım yaparak elimizi taşın altına koyacağız." dedi.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Borsa yatırımcıları temettü dağıtan şirketler ile ilgili araştırmalar yaparken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Borsa yatırımcıları için 12 hisse analizi…

​​​​​​​Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerden 12 tanesini incelemeyen borsa eğitmeni  Adem Ayan X soysal medya hesabından yatırımcıların portföyünde bulunmasını tavsiye ettiği şirketleri paylaştı.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Omurga Portföy yatırımcıları Haberi

Omurga Portföy yatırımcıları

Finans ve gayrimenkul sektörlerinde deneyimli ve güçlü bir ekip ile yola çıkan Omurga Portföy, kendi kurup yöneteceği fonlarına yatırım yapmanın güvencesi ile fark yaratacak. 2011 yılından bu yana gayrimenkule dayalı varlık yönetimi yaptıklarını belirten Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, “SPK denetiminde kurulan Omurga Portföy’ün yöneteceği fonlar biz de yatırım yaparak elimizi taşın altına koyacağız. Amacımız hem fonlarımıza hem de yatırımcılarımıza değer katarak birlikte büyümek…” diye konuştu.


Şirketin tanıtım toplantısında konuşan Omurga Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, Başkan Yardımcısı Tolga Kabataş ve Genel Müdürü Oğuz Kösebay, önümüzdeki dönem için planlarını paylaştılar. 2011 yılında kurulan Omurga Yapı Yatırımları şirketinde finans, inşaat, gayrimenkul ve yeni ekonomi alanlarında başarılarını kanıtlamış profesyonellerin bir araya gelerek gayrimenkul yatırımlarına...