06 / 05 / 2024

Ondörtüç Pendik ödemeleri

Ondörtüç Pendik ödemeleri

Ondörtüç Pendik'te yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. İnsay Yapı imzası ile Pendik'te inşa edilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Ondörtüç Pendik'te yüzde 10 peşinatla!

Ondörtüç Pendik'te yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. İnsay Yapı imzasını taşıyan proje 243 adet daire ve 21 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Ondörtüç Pendik’ten yıl sonuna özel cazip fırsatlar!

İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel yep yeni bir kampanya başlatıyor. Ondörtüç Pendik, peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 5 + yüzde 10 indirim uyguluyor..

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yattı!

Çiftçilerin merakla takip ettiği tarımsal destek ödemeleri bugün itibariyle hesaplara yatırtılmaya başlandı. İşte ödemeye ilişkin detaylar...

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

İkramiye müjdesi! İkramiye ödemeleri belli oldu! İşte çalışanların dört gözle beklediği haber!

İkramiye müjdesi verildi. İşte çalışanların dört gözle beklediği ikramiye haberinin detayları!

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

KYK burs ve kredileri bayramdan önce yatırılacak mı? KYK 2022 Mayıs ayı burs ve kredi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca öğrencinin dört gözle beklediği Mayıs ayı burslarında detaylar netleşiyor. Peki KYK Mayıs 2022 bursları ne zaman yatırılacak? KYK Mayıs 2022 burs ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimiyle ilgili gelecek haberleri dört gözle bekliyor. Geçen hafta tarımsal destek ödemelerinin başladığı duyurulmuştu. Peki, çiftçilerin merakla beklediği 2022 mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Ne kadar mazot ve gübre desteği verilecek?

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Ondörtüç Pendik ödemeleri Haberi

Ondörtüç Pendik ödemeleri

Ondörtüç Pendik projesinde 242 konut ve 21 ticari birim bulunuyor. Teslimlerin Haziran'da yapılacağı Ondörtüç Pendik'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri yer alıyor.

Ondörtüç Pendik'te 1+1 dairelerin büyüklükleri 68 ile 76 metrekare arasında, 2+1 dairelerin büyüklükleri 94 ile 133 metrekare arasında, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 139 ile 147 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Ondörtüç Pendik'te indirimli fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor.

 
Ondörtüç Pendik fiyat listesi

1+1 daireler 348 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 indirim + 20 ay taksitli fiyat 278 bin 400 TL'den, yüzde 20 indirim + yüzde 10 indirimli peşin veya banka kredili fiyat 251 bin TL'den başlıyor. 

2+1 daireler 463 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 indirim +...