15 / 05 / 2024

Onikişubat Üçevler Köyü

Onikişubat Üçevler Köyü

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Üçevler Köyü'ndeki Belediye'nin hizmet eksiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Depremzedeler için inşa edilen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden etkilenen şehirlerde inşası süren 200 bin konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evinin sene sonuna kadar sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Onikişubat Üçevler Köyü Haberi

Onikişubat Üçevler Köyü

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Üçevler Köyü'ndeki hizmet eksikliklerine ilişkin soru önergesi hazırlandı. Öztunç sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Öztunç önergesinde "Kahramanmaraş ilimizin Onikişubat ilçesine bağlı Üçevler köyü olarak bilinen 20 hane Boğaziçi mahallesine dahil edilmiştir. Üçevler olarak bilinen ve Kahramanmaraş'a 6 Km uzaklıkta olan, fabrikalar arasına sıkışmış, yolu, okulu, doğalgazı olmayan çocukların oynayacağı bir oyun parkının bile bulunmadığı bu yerde yaşayan vatandaşlarımızın tek isteği insanca yaşamaktır. Büyükşehir'e 6 Km uzaklıkta yaşayan bu insanlara hizmet gitmemesi anlaşılır gibi değildir." şeklinde açıklamalarda bulunarak 3 soru hazırladı.

Öztunç'un soruları

1- Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi sınırlarında Boğaziçi mahallesine bağlanmış Üçevler köyü olarak bilinen yere hizmet neden verilmemektedir?

2- Burada yaşayan insanların okul, yol, doğalgaz ve çocuk parkı...