05 / 05 / 2024

online klima satış

online klima satış

Darty açılışın şerefine 01-05 Haziran tarihleri arasında klimalarda yüzde 20’ye varan indirimler sunacak

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Profilo, yaz sıcaklarının adeta kavurduğu şu günlerde KSX12VW30N klimayı cazip fiyatla satışa sundu. Klimanın tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Profilo, müşterilerin online ya da fiziki mağazalardan bu ürüne ulaşabileceklerini duyurdu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Fiat Egea satışlarda açık ara zirveye yerleşti: 2023 ilk yarısında en çok satan ikinci el araç oldu!

Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, 2023'ün ilk yarısında en çok satılan 10 araç modelinin zirvesinde Fiat Egea'nın yer aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

online klima satış Haberi

online klima satış

Darty’nin online klima mağazasında, yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan Inverter fonksiyonlu Samsung ve DemirDöküm klimaların yanı sıra Baymak, LG, Regal, Airfel, Seg gibi markaların ürünleri de yer alıyor. Mağazada 9000 BTU‘dan 24000 BTU’ya kadar soğutma kapasiteli klimalar bulunuyor. Klimalarda ücretsiz montaj ve eve teslim hizmeti sunan Darty, istenilen herhangi bir tarihte klimanın teslimatını yapabiliyor. Ayrıca Darty, montaj sırasında kullanıcı eğitimi de veriyor. 


Darty Yöneticileri, Tüketicilerin Darty.com.tr Online Klima Mağazası sayesinde her tür ihtiyaçlarına cevap verecek klima modellerine, en uygun fiyattan sahip olabileceklerini ileterek;  yaz aylarında klima alanların yaşadığı en büyük sorun olan eve teslimat ve  montaj hizmetlerine beklemeden ücretsiz olarak ulaşabileceklerini belirtiyorlar.


Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunan Darty, tüketicilerin karşısına web mağazası darty.com.tr’de cazip avantajlarla çıkmaya devam...