28 / 04 / 2024

Ontan Manisa fiyat

Ontan Manisa fiyat

Toplam 130 adet daireden meydana gelen Ontan Manisa projesi Ontan İnşaat imzası taşıyor. İşte, Ontan Manisa'da kampanya detayları...

Ontan Manisa Projesi'nin örnek dairesi hazır!

Ontan Manisa, ilk örnek dairesini Manisalılarla buluşturdu Ontan İnşaat, Ontan Manisa Projesi'nin yoğun ilgi gören lansman organizasyonu ile örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu.

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Manisa Meydan fiyat!

Manisa Meydan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan fiyat bilgisi ve proje detayları...

Manisa'daki o daire fiyatıyla şaşırtıyor!

İcradan satışa sunulan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Manisa'da da satışa çıkarılan o daire fiyatıyla şaşırtıyor...

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyatları ne kadar?

Ontan Modda Suites Evleri fiyat listesi!

Ontan Modda Suites Evleri fiyat listesi en düşük 394 bin TL'den başlıyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan projede 2+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Modda Suites fiyat listesi!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Modda Suites projesinde dairelerin yanı sıra projenin alt kısmında mağazalar da olacak. Modda Suites fiyat listesi 394 bin TL'den başlıyor...

Ontan Manisa'da yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın Manisa'da kurduğu ve iki bloktan oluşan 130 konutluk Ontan Manisa projesinin ikinci bloğunda da yaşam başladı.

Manisa'da kiralar arttı!

Manisa sanayisi ve tarımıyla cazibe merkezi haline geldi. Manisa’da kira ve konut satışlarında yaşanan fiyat artışı birçok çalışanın yarım saat mesafedeki İzmir’e yönelmesine neden oldu.

Ataşehir Modda Senkron fiyat!

Modda Senkron projesi Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir Modda Senkron fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat!

Nakitte yüzde 5 indirim sağlanan Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 97 konuttan oluşuyor.

Manisa'da daire fiyatları uçtu!

MANİSA’da son 3 yılda satılık ve kiralık ev fiyatları, imar sorunundan dolayı adeta uçtu. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, satılık evlerde ortalama metrekare fiyatının 3 bin lira olduğunu belirtti.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir grubu fiyat!

Toplamda 90 adet daireden oluşan proje taksitler 261 liradan başlıyor. İşte TOKİ Manisa Demirci alt gelir grubu fiyat...

Ontan Manisa fiyat Haberi

Ontan Manisa fiyat

10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde Ontan İnşaat imzasıyla yükselen Ontan Manisa projesinde toplam 130 adet daire yer alıyor.


Ontan Manisa'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede teslimlerin 2016 Mart'ta yapılması planlanıyor. 


Projenin sosyal donatıları arasında; barbekü alanları, basketbol ve voleybol sahası, şömineli dinlenme odaları, yüzme havuzu, jakuzi, sauna, fitness center, spor salonu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları mevcut.


Ontan Manisa'da kampanya!

Ontan Manisa'da kampanya kapsamında, 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar veya vade farksız seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor.


Ontan Manisa Konutları iletişim

Tel: +90 236 235 20 59

Web: http://ontan.com.tr/

Öznur...