29 / 04 / 2024

ordu altınordu yatırımları

ordu altınordu yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı içerisinde Altınordu'da 29 milyon TL yol ve 70 milyon TL’lik içme suyu çalışması gerçekleştirecek.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Altıntaş tarafından kuruldu. 

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

ordu altınordu yatırımları Haberi

ordu altınordu yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Altınordu ilçesinde 29 milyon TL yol ve 70 milyon TL’lik içme suyu çalışması gerçekleştirecek. Altınordu’da hayata geçirilen ve planlanan yatırımların değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Enver Yılmaz, “Biz de bazı belediyeler gibi yollara asfalt atıp, birkaç da çiçek ekerek çalışmalarımızı geçiştirebilirdik ancak öyle yapmıyor, öncelikle altyapıya önem veriyoruz” dedi.

Altınordu’da tamamlanan ve 2017’de yapılması planlanan yatırımların değerlendirilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başta olmak üzere, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Genel Sekreter Bülent Civelek, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, AK Parti Altınordu Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Altınordu Mahalle Başkanları katıldı.

ALTINORDU’YA 100 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Kanalizasyon, içme...