29 / 04 / 2024

ordu büyükşehir ekim ayı kararları

ordu büyükşehir ekim ayı kararları

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. 17 maddenin görüşüldüğü toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlık etti. İşte toplantı kararları...

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesi tam 42 arsa satacak! 6 taksitle konut, ticari ve akaryakıt imarlı arsa fırsatı!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan 42 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

ordu büyükşehir ekim ayı kararları Haberi

ordu büyükşehir ekim ayı kararları


Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. 17 maddenin görüşüldüğü toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlık etti.

Başkan Vekili Ahmet Çoruh, meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada terör ve destekçilerini lanetleyerek, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Milletimiz ve memleketimizin başı sağ olsun. Belediye Meclisi olarak, terörü bir kez daha lanetliyoruz. Allah, bu tür acı olayları bir daha yaşatmasın” dedi.

ÜNYE OSB’DE BÜYÜKŞEHİR’İ TEMSİL EDECEK İSİMLER KARARA BAĞLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yüzde 26 oranında katılım payıyla kurucu ortağı olduğu Ünye Organize Sanayi Bölgesinin müteşebbis heyetinde, Büyükşehir Belediyesini temsilen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Üstün Bol’un asil üye; Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım,...