21 / 05 / 2024

ordu İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu

ordu İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı.Ordu Kumru'ya 50 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak!

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Ordu kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi; kıyılarda bulunan, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 

ordu İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu Haberi

ordu İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu

Ordu’nun Kumru ilçesinde yeni devlet hastanesi yapılacak olması sebebiyle İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu, geçici olarak Kumru Devlet Hastanesi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı. Bu sebeple yıkılacak olan hastane binasında sağlık hizmetlerinin aksamaması için İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu’nun geçici olarak devlet hastanesine dönüştürülmesine karar verildi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, geçici hastane binası olarak kullanılması planlanan binada sağlık hizmetleri verebilecek nitelikte tadilat ve restorasyon çalışması yapıldığını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde bu çalışma tamamlandı ve mevcut hastane boşaltılarak geçici binasına taşınarak yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Bayram sonrası yüklenici firma tarafından yeni hastane binası inşaat çalışmalarının başlatılması planlanıyor” dedi.

Dr. Küçükoğlu, yeni hastane binasının 400...