01 / 05 / 2024

ordu kerim örtücü

ordu kerim örtücü

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'

Bazı ev sahipleri konut ilanı verirken istekleri oldukça şaşırtıcı oluyor. Bu ilanlardan biri de Ankara'dan geldi. İşte o ilan...

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Motorin fiyatlarında beklenen gün geldi: Bu gece tam 1 lira 64 kuruş indirim yapılacak! Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatları için gelecek indirimi dört gözle bekliyordu. Motorin için indirim bu gece geliyor. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Kasım 2023 fiyat listesi...

SGK maaş listesini güncelledi ve sonuçlar şaşırtıcı! Bu vatandaşlar emekli maaşını anında alacak!

Türkiye'de emekli olabilmek için, belirli prim ödeme ve yaş şartlarını karşılamak gerekmektedir. Ancak, bazı özel durumlarda, sağlık sorunları nedeniyle kişilere erken emeklilik imkanı sunulabilmektedir. Sağlık sorunları, çalışan bireylerin emeklilik planlarını önemli ölçüde etkileyebilir.

A101’de 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düştü!

A101 son kez duyurdu! Dev indirimler bugün sona eriyor. Bu kapsamda, 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düşecek. İşte 28 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Havaalanında Şaşırtıcı Fiyatlar: Simit 203, Su 81 Lira!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılan bir alışverişin fişi sosyal medyada gündem oldu ve vatandaşların tepkisine neden oldu. Alışveriş fişine göre, havalimanında satılan ürünlerin fiyatları oldukça yüksek.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

ŞOK’ta Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü!

Vatandaşların en çok alışveriş yaptığı zincir marketlerden ŞOK, 7 Temmuz tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi...

Mercedes 1920 TL'ye mi  Satılıyor? İkinci El Araç Fiyatlarındaki Şaşırtıcı Değişiklik Hakkında Son Karar!

Dev otomotiv markası olan Mercedes modeli 1920 TL'ye satışa sunuldu. İkinci el araçlara gelen karar sonrasında bu satış fiyatı adeta hayrete düşürdü. İşte 1920 TL'ye satışa sunulan Mercedes modeli hakkında tüm detaylar... 

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

ordu kerim örtücü Haberi

ordu kerim örtücü


Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesine bağlı Taflancık Mahallesi'ndeki babaevine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Enver Yılmaz, şehidin babası Ahmet ve annesi Maide Örtücü ile diğer yakınlarına başsağlığı diledi.

Ahmet Örtücü'nün bir süre önce yapımına başladığı ancak yarım kalan iki katlı evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, inşaatı Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacaklarını söyledi.

Başkan Enver Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Hakkari’de şehit düşen Kerim Örtücü kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimizin ailesinden izin aldık. İnşaatı yarım kalmış iki katlı baba ocağını biz tamamlayacağız. Şehidimiz, evladımız Kerim kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.


Ordu Büyükşehir...