29 / 04 / 2024

Orhan Dikbıyık

Orhan Dikbıyık

Fortis İstanbul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Dikbıyık, Hakkı Yiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Silivri, Albay Yunus Dirik Caddesi'nde kuruldu

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Orhan Kemal'in evi yıkılmak üzere!

Yazar Orhan Kemal'in Müfettişler Müfettişi, Evlerden Biri, Sokakların Çocuğu, Suçlu adlı romanlarını yazdığı ev yıkılmak üzere...

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Trabzon Büyükşehir'den imar toplantısı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği basın toplantısıyla Trabzon’daki imar çalışmalarını değerlendirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kent çalışmalarını sürdürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Üreterek halkımızın ihtiyaçlarını karşılama cihetine gidiyoruz. Bu alanda yeni tesisler üzerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Trabzon Katlı Otopark projesi için yıkımlar başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine Trabzon’un en büyük katlı otoparkını kazandırmak içinde şu ana kadar 25 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2016 yılında Trabzon genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacaklarını söyledi.

Orhan Dikbıyık Haberi

Orhan Dikbıyık
Fortis İstanbul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Dikbıyık, Hakkı Yiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu 


Fortis İstanbul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...