15 / 05 / 2024

Orman Mühendisi Bünyamin Ati

Orman Mühendisi Bünyamin Ati

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her köşesinden misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililer kent mobilyaları üretim tesisini ziyaret ettiler ve detaylı olarak incelediler.

Jeoloji Mühendisi ezber bozdu: İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak! İşte nedenleri...

Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve nedenlerini açıkladı. İşte ezber bozan o açıklama...

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Orman Genel Müdürlüğü tarih verdi! 249 sözleşmeli personel alınacak... Çalışmak isteyenler bu habere baksın

Orman Genel Müdürlüğü alımı için gerekli şartları araştırıyor. Peki Orman Genel Müdürlüğü orman mühendisi olmak için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

O bölgeler yerleşime açılmamalı!

Toprak bilimci ve orman mühendisi Prof. Dr. Doğan Kantarcı, İzmir'de yapılaşmaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kantarcı, belirli yerlere dikkat çekti ve o bölgelere konut yapılırsa sel felaketi yaşanabileceğine dikkat çekti.  

Ünlü Jeoloji Mühendisi İshak Yılmaz'dan korkutan deprem uyarısı!

İran'da 5.9 şiddetinde meydan gelen deprem sonrası ünlü Jeoloji Mühendisi İshak Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. İshak Yılmaz, İran’da meydana gelen deprem sonrası bölgede 4, 4.5 büyüklüğünde yeni sarsıntıların gerçekleşebileceğini dile getirdi...

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

Orman Mühendisi Bünyamin Ati Haberi

Orman Mühendisi Bünyamin Ati

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her köşesinden misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Fidancılık Şube Müdürü Mustafa Turpçu ve Orman Mühendisi Bünyamin Ati, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Mobilyaları üretim atölyesini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ali Kemal Dilaver’in eşlik ettiği programda Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen misafirlere kent mobilyaları üretim tesisi hakkında bilgi verildi.



ATÖLYELERİ İNCELEDİLER


Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililer kent mobilyaları üretim tesisinin montaj atölyesi, boya atölyesi, kaynak atölyesi, depo ve marangoz atölyelerini ziyaret ettiler. Öte yandan yetkililer marangoz atölyesinde yer alan rabita makinesi ve CNC tezgâhını detaylı olarak incelediler. Uygulama yapma imkanı bulan yetkililer, makinaların yaptıklarına hayran kaldı.


RABİTA VE CNC MAKİNESİ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Marangoz Atölyesi’nde...