06 / 05 / 2024

Ormanın İçindeki Şehir

Ormanın İçindeki Şehir

Rusya'nın başkenti Moskova, artan nüfusa karşı kendini hazırlıyor. Önümüzdeki yıllar içinde Moskova'yı, iki katına çıkaracak proje belli oldu

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Ormanın İçindeki Şehir Haberi

Ormanın İçindeki Şehir

Rusya'nın başkenti Moskova'da 11 milyonluk nüfusun önümüzdeki 10 yıl içindeki artışı göz önüne alınarak imar planı hazırlandı. Başkenti iki katına çıkaracak plan doğrultusunda bir yarışma düzenlendi. Yarışmanın birincisi, İngiliz ve ABD'li mimarların tasarladığı ‘Ormanın İçindeki Şehir’ projesi oldu.


Projede orman içine, yapay göl ve su yollarının çevresine kurulmuş yeni bir bölge görülüyor.


Moskova’yı iki kat büyütecek projeyle, şehrin daha fazla yatırım alması ve uluslararası şöhretini artırması amaçlanıyor.