06 / 05 / 2024

ormanın ortasında ev

ormanın ortasında ev

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı bu ay hibeyi 98 milyar olarak verdi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eylül ayının ortasında çeşitli tarım destekleri hakkında bilgilendirici açıklamalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye genelinde 98 milyar hibe desteği verdi. İşte ilgili bakanlık tarafından açıklanan hibe desteği...

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

İspanya'da her 100 aileden 8'i ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemiyor!

İspanya'da her 100 aileden 8'inin ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemediği, 10 çocuktan 3'ünün de sağlıksız ev koşullarında yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

Yeni Konut Finansman Programı'nda ev alacaklara hangi katkılar sunulacak? Konut sahibi olmak isteyenler hemen bakın! 

Yeni Konut Finansman Programı kapsamında, kanun teklifinin birinci maddesinin resmen kabul edildiği açıklandı. Yeni Konut Finansman Programı'nda ev alacaklara hangi katkılar sunulacak? Konut sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Altın yıl ortasında bu kadar olacak! Duyan cüzdanını alıp kuyumcuya ışınlanacak! Şimdi umursamayan sonra pişman olur!

Altın yıl ortasında bu rakamı görecek. Bu haberi duyan cüzdanını çantasını alan kuyumcuya ışınlanacak. Ekonomisti dinlemeyen sonra çok ama çok pişman olacak. İşte altının yıl ortasında göreceği o rakam...

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kira anlaşmazlığında ev sahiplerinin de kiracıların da bilmesi gereken çok önemli detay

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki davalara her geçen gün yenileri eklenirken ev sahiplerine doğrudan kiracıyı tahliye etme hakkı tanıyan 10 yıl kuralında gözden kaçan detayı Posta Gazetesi Yazarı Doğan Heper yazdı.

Skoda Kamiq’e Kasım ayı ortasında büyük zam geldi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Skoda Kamiq, kasım ayı ortasında büyük bir zam yapılarak yeni fiyatıyla satışa sunuldu. İşte Skoda Kamiq 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Altın fiyatlarında kimse bunu beklemiyordu! 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! Kritik seviye aşıldı! 

Bu hafta ABD’de yaşanan kritik  altın fiyatlarında sert hareketlere neden oldu. Hafta ortasında ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıklarken, cuma günü öğleden sonra açıklanan kritik verinin ardından altında deprem yaşandı. İşte altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri...

ormanın ortasında ev Haberi

ormanın ortasında ev

Nicole, dünya gezisinde Zach’e katıldı ve 3 yıl boyunca dünyanın çeşitli yerlerini bir kamyonetle gezdiler. Hem gezdiler hem de kamyoneti evleri olarak benimsediler.

NTV'de yer alan habere göre; Nicole’e Portland, Oregon’dan iş teklifi gelince çift bu teklifi değerlendirmek istedi ve Oregon’a gittiler. Artık bir kamyonette yaşamanın zor olacağını anlayan çift, farklı bir ev arayışına girdi. Bu arayış, Oregon’da son buldu. Yeni ev, yine bir kamyonetin dönüştürülmesiyle yapılabilir ya da ağaç ev tarzı olabilirdi.

Nicole ve Zach, arkadaşları ve ailelerinin yardımıyla bir ev fikri tasarladı ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvadı.

Evin yapıldığı alan 200 metrekarelik sonradan eklenen yatak odası da dahil olmak üzere 730 metrekare olarak açıklandı.

Zach ve Nicole yaptıkları bu ev Oregon’un en büyük şehri olan Portland’a 20...