29 / 04 / 2024

Örnekköy tramvayı ne zaman açılacak

Örnekköy tramvayı ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içindeki trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla düğmeye bastı. 

İzmir Örnekköy-Girne Tramvay Hattı'nın ihalesi 20 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına start verdi. 

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı ne zaman açılacak?

Balat – Ayvansaray arasındaki kısmı yeniden inşa edilen Eminönü – Alibeyköy Tramvayı’nı yıl sonuna yetiştirmek için hummalı bir çalışmalar devam ediyor...

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. 10 kilometre uzunluğuna sahip olan hat 14 istasyondan meydana geliyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum ne?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda test ve devreye alma çalışmaları bu yıl sonu itibariyle başlıyor. Projenin 2020 yılı üçüncü çeyrekte yolcuların hizmetine açılması planlanıyor. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 2019'da tamamlanacak!

Son günelerde İstanbulluları meraklandıran Haliç’teki kazıkların sebebinin Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi olduğu öğrenildi. 

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Örnekköy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. 3 bin 520 konut ve 338 ticaret biriminin dönüşeceği projede yıkımlar etaplar halinde gerçekleşecek..

Çiğli Kasaplar Meydanı yeni yüzüne kavuştu!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma mekanlarından biri olan “Kasaplar Meydanı”nı yeni yüzüne kavuşturdu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın inşaatı başladı!

14 istasyondan oluşan Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Tramvay hattının 3 yılda tamamlanması planlanıyor...

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Antalya Kaleiçi yeni yüzüne kavuşuyor!

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve yaşam ritmiyle Antalya’nın kalbi olan Kaleiçi yeni yüzüne kavuşuyor.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Örnekköy tramvayı ne zaman açılacak Haberi

Örnekköy tramvayı ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesi'nde yer alan habere göre; Örnekköy-Yeni Girne arasında hizmet sunacak olan 5 kilometrelik tramvay hattının proje ihalesi gerçekleştirildi.  İhaleye 13 firma katılım gösterdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in sürdürülebilir ulaşım hedefleri kapsamında raylı sistem yatırımlarına bir yenisi daha ilave ediliyor. 1 milyar 250 milyon Türk Lirası yatırımla Çiğli Tramvay hattını 2022'nin sonunda hizmete sunmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, yapımı planlanan Örnekköy tramvay hattının mühendislik ve mimarlık projelerinin hazırlanması ve ÇED raporunun alınması için de ihale gerçekle

13 firma ön yeterlilik için başvurdu

5 kilometre uzunluğundaki Örnekköy-Yeni Girne Tramvay hattı için proje ihalesinin ilk aşaması gerçekleştirildi. İhaleye Mega Mühendislik Müşavirlik A.Ş, Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş, Yüksel Proje Uluslararası A.Ş, Protek Proje Danışmanlık Mühendislik Bilgi İşlem İnşaat...