05 / 05 / 2024

orta doğu grup merkez zekeriyaköy

orta doğu grup merkez zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları henüz belirlenmedi. Ortadoğu Grup projesi Merkez Zekeriyaköy'de dubleks konutlar ve villalar yer alıyor...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

orta doğu grup merkez zekeriyaköy Haberi

orta doğu grup merkez zekeriyaköy


Merkez Zekeriyaköy Konutları Ortadoğu Grup imzasını taşıyor. İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen Merkez Zekeriyaköy Konutları projesi 28 blok olarak inşa ediliyor. 


2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve tripleks ikiz villaların tasarlandığı Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları henüz belirlenmedi. Merkez Zekeriyaköy Konutları projesinde 106 adet konuttan meydana geliyor.


Merkez Zekeriyaköy Konutları projesinde 50 tane 2+1 çatı dubleksi daire, 50 tane 3+1 bahçe dubleksi daire, 6 tane tripleks ikiz villa bulunuyor.


Merkez Zekeriyaköy satılık daire!


Konut teslimlerinin 2014 Aralık ayında yapılacağı Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları açıklandığında sitemizde bulabilirsiniz. Merkez Zekeriyaköy Konutları projesinde çatı dublekslerinin alanları 140 metrekare, alt bahçe dublekslerinin alanları 158 metrekare, tripleks ikiz villaların alanları 234 metrekare.



Telefon: 0212 202 7 111

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com

Gülcihan...