14 / 05 / 2024

Orta segment konut projeleri

Orta segment konut projeleri

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesi ile lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki konut arzı günden güne yükseliyor.

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Devlet, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak konut kredisi için düğmeye bastı! OVP sonrası herkes ev alabilecek!

Açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile dar gelirli vatandaşlara uygun yeni konut kredisi kampanyası hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!

Son yıllarda akıllı telefon pazarında yükseliş trendine giren Vivo, giriş-orta segment kataloğuna yeni bir model ekledi. Şirket, hiçbir tanıtım yapmadan Y27 5G modelini piyasaya sürdü. Vivo Y27 5G, sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Xiaomi, Redmi Note 12T Pro İçin Geri Sayıma Başladı: İşte Onaylanan Özellikler!

Xiaomi'nin popüler orta segment serisi Redmi Note 12'ye bir ek daha geliyor. Redmi Note 12T Pro modeli için onaylanmış bazı özellikler paylaşıldı.

Xiaomi Redmi Note 12S, Migros Mağazalarında Şimdi Satışta!

Xiaomi'nin Yeni Orta Segment Telefonu Redmi Note 12S, Migros'ta İndirimli Fiyatlarla Buluşuyor. İşte ayrıntılar...

POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye satış fiyatı ortaya çıktı!

POCO, Türkiye'de satışa çıkardığı POCO F5 serisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hem orta segment hem de amiral gemisi özellikleriyle donatılan modeller, fiyat performans açısından da oldukça ilgi çekiyor. İşte POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye'deki satış fiyatları...

Orta segment konut projeleri Haberi

Orta segment konut projeleri

Gayrimenkul sektörü, 2015 yılında orta gelirliye yönelik projelerine hız verecek. Özellikle arsa bulma sıkıntısı, kâr marjının düşmesi gibi nedenlerle satışta sıkıntı yaşamak istemeyen konut üreticileri, talebin yoğunlaştığı orta gelirlilere odaklanmaya başladı. Bu durum, 2014 yılı içinde belirginleşmeye başladı. Geçtiğimiz yıl içinde 150 bin lira ile 250 bin lira fiyat aralığındaki markalı konutların sektördeki payı yükseldi. 250 bin lira ile 500 bin lira arasındaki konutların payı ise azaldı. Bunun en önemli sebebi, Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da inşa edilen üst gelir grubuna yönelik konutlarda arz fazlasının oluşması... Geçtiğimiz yıl satışa çıkan projelerin büyük çoğunluğu orta gelir vurgusu yaparken, 2015’te orta gelirliye yönelik daha fazla konutun piyasaya sürülmesi bekleniyor.

250 bin liralık konut

REIDIN ile GYODER’in hazırladığı, Markalı Konut Projeleri Pazar Analizi’ne bakıldığında piyasada...