10 / 05 / 2024

ortaköy terör saldırısı

ortaköy terör saldırısı

2017'nin henüz ilk saatlerinde Ortaköy'de gerçekleşen terör saldırısına ilişkin Türkiye İMSAD basın açıklaması yaptı.

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur? Hem kiracıları hem ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay!

Kiracı ile ev sahipleri arasında, kira artış oranı ve kiranın ne kadar olacağı ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar büyüyor. Peki ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Fahiş site aidatları yasaya takılacak: yüzde 30'luk tavan sınırı geliyor!

Konut, kira zammı derken site aidatları da aldı başını gitti. Yaşanan sorunun önünü kesmek isteyen hükümet, herakete geçti. Bu kapsamda, yönetim profesyonellere devredilecek, denetimi bakanlık yapacak. Öte yandan yüzde 30'luk tavan sınırı da getirilecek. İşte detaylar...

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

Aynı binada bir dairenin kirasının 13 bin lira, diğerinin 3 bin lira olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, yüzde 25 kira sınırına hapis cezası gelse bile sorunun giderek büyüyeceğine vurgu yaptı. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı?

Naci Görür: Şimdi Marmara'yı bekliyoruz! Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem tahminleriyle gündeme geliyor. Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

ortaköy terör saldırısı Haberi

ortaköy terör saldırısı

Huzur, hoşgörü, birlik ve barış umuduyla başladığımız 2017’nin henüz ilk saatlerinde Ortaköy’den gelen acı haberle sarsıldık. Bu kadar göz önünde bir mekanda böylesine alçakça bir saldırının gerçekleştirilmesi, Türkiye üzerine dönen karanlık oyunların bir yansımasıdır. Masum insanlara yönelik bu tür terör saldırılarıyla ülkemizin iç huzuru, birlikteliği, modern yaşam tarzı, hoşgörülü toplumsal yapısı hedef alınmaktadır. Hain amaçlar güden teröristlerin bu emellerine ulaşmalarına yine toplumsal birlikteliğimizle engel olacağız.   


Bu hain saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Saldırı nedeniyle yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. 


F. Fethi Hinginar

Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye...