01 / 05 / 2024

Osman Avcıl kimdir

Osman Avcıl kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 27787 sayılı 16 Aralık 2010 tarihinde “Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmeliğini yayımlamıştı...

Osman Avcıl: İnşaat sektörünün tansiyonu çıktı!

Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, ülke ve şehir ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörünün birkaç yıldır yüksek tansiyonlu bir dönem yaşadığını söyledi.

Osman Avcıl: Elazığ'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Elazığ Müteahhitler Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, ülke ve Elazığ ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtti. Avcıl, sektörün önünü daha fazla açılmasının önemli olduğunu söyledi.

Elazığ'da bin 579 daireye yapı ruhsatı verildi!

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Başkanı Osman Avcıl son dönemde inşaat sektörünün geldiği durum hakkında açıklamalarda bulundu. Avcıl açıklamasında Elazığ'da bin 579 daireye yapı ruhsatı verildiğini belirtti.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Osman Avcıl kimdir Haberi

Osman Avcıl kimdir

Bu yönetmeliğin günümüz şartlarında yetersiz ve eksiklerinin olduğunu söyleyen İMKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman AVCIL konu ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Çalışmanın kapsamlı olduğunu fakat 40 yıldır beklenen özel müteahhitlik sektörünün kendilerini özgün bir şekilde ifade etme, sorunlarını ve çözümlerini ortaya koymak adına temsil etme yeterliliklerinden yoksun olduğunun altını çizen Avcıl çıkartılan yönetmeliğin inşaat müteahhitlik yapı sektörünün reel işleyişine kesinlikle uygun olmadığını söyledi.

AVCIL açıklamasında: “Bağlı olduğumuz Konfederasyon tarafından çalışması hızla yürütülen müteahhitlik yasası ile alakalı Konfederasyon Başkanımız Sayın Tahir TELLİOĞLU’nun yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda taslak ile alakalı önerilerde bulunduğumuz düzenlemeye binaen harmanlanan raporun hızlıca bakanlığa gönderildiği söz konusudur” dedi.

Avcıl: “Hazırlanan bu taslak çerçevenin kamu müteahhitlerinin ön yeterliliklerinden ağır olduğu, buna rağmen kamuda...