02 / 05 / 2024

Osman Genç canik kentsel dönüşüm

Osman Genç canik kentsel dönüşüm

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin yarıştığı 21. yüzyılda ülkeleri ileriye taşıyacak olanların yerel yönetimler olduğunu belirterek, 21. yüzyıla uygun belediyecilik yaptıklarını söyledi.

Canik kentsel dönüşümle örnek olacak!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm adına yaptıkları yatırımlarla estetik bir şehir ortaya çıkarırken, şehre ruh verecek eğitim, kültür, sanat, spor gibi alanlarda yatırımlara da imza attıklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

18-25 yaş arası gençlere müjde! Bakanlık duyurdu ücretsiz Müzekart verilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz "Müzekart GNS" verileceğini resmen duyurdu.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Halkbank'tan genç girişimcilere 350 bin lira

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bugüne kadar 20 bin genç girişimciye 4 milyar TL kredi sağlandığını belirterek 35 yaşın altında kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunu gençlere 350 bin liraya kadar uygun koşullarda kredi imkanları sunduklarını söyledi.

İzmirli depremzedelerin ev isyanı!

HaberTürk köşe yazarı Osman Gençer bugünkü köşesinde İzmirli depremzedelerin sorunlarını kaleme aldı. İşte "75 bin evde bayram yok" isimli yazının devamı...

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi, 11096, 11097, 11098 ve 11099 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Osman Genç canik kentsel dönüşüm Haberi

Osman Genç canik kentsel dönüşüm

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin yarıştığı 21. yüzyılda ülkeleri ileriye taşıyacak olanların yerel yönetimler olduğunu belirterek, 21. yüzyıla uygun belediyecilik yaptıklarını söyledi. 



Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin yarıştığı 21. yüzyılda ülkeleri ileriye taşıyacak olanların yerel yönetimler olduğunu belirterek, 21. yüzyıla uygun belediyecilik yaptıklarını söyledi. Canik Belediyesi ile Mavi Toplum, Aile ve Çocuk Derneği (MAVÎTAÇ) ve Ürdün Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "İnternet ve Şiddet" konulu uluslararası sempozyum yarın başlıyor. Canik Kültür Merkezi'nde saat 09.00'da başlayacak olan ve yabancı akademisyenlerin de katılacağı sempozyum öncesi, MAVİTAÇ Demek Başkanı Cesur Ceylan üe Ürdün Şiddete kaışı Kadın Derneği Başkanı Kholoud Khrais ve demek üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. 


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Canik Belediyesi'nin çalışmaları ve...