17 / 05 / 2024

osmangazi Hüdavendigar Bilgi Evi

osmangazi Hüdavendigar Bilgi Evi

Başta, ilköğretim çağındaki çocukların okul dışı eğitimlerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen, aynı zamanda her yaştan insanın faydalanabileceği Bilgi Evleri’nin üçüncüsü olan Hüdavendigar Bilgi Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgiçler Yapı, 2023 yılını 3 milyar 100 milyon TL’lik yeni projesi AKTİM Çarşı - Ofis projesinin temel atma hazırlıklarıyla tamamladı.

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması için yeni çalışmalar hayata geçmeye devam ediyor. KİPTAŞ ve BİMTAŞ’ın ortaklığı ile gerçekleşen “İstanbul Yenileniyor Platformu”nda yeni dönem kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren’in son ihalesi yapıldı! 

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü yazısında  Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Yapımı Projesi'nin son ihalesinin detayları hakkında bilgi verdi.

osmangazi Hüdavendigar Bilgi Evi Haberi

osmangazi Hüdavendigar Bilgi Evi


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın 2014-2019 çalışma dönemi için açıkladığı 16 vizyon proje arasında yer alan ‘Bilgi Evleri’ne bir yenisi daha ekleniyor.


Başta, ilköğretim çağındaki çocukların okul dışı eğitimlerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen, aynı zamanda her yaştan insanın faydalanabileceği Bilgi Evleri’nin üçüncüsü olan Hüdavendigar Bilgi Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, 22. Dönem Bursa Milletvekili Faruk Ambarcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve davetliler ile çok sayıda mahalle sakininin katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “2014-2019 çalışma dönemi için açıkladığımız 16 Vizyon Proje içerisinde yer alan Bilgi Evleri, birkaç mahalleye hitap eden, öncelikle oradaki gençlerin, çocukların, öğrencilerin istifade edeceği, ders dışı vakitlerini dolu dolu geçirebilecekleri güzel mekanlar oluyor....