29 / 04 / 2024

Osmangazide 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor

Osmangazide 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kentsel Dönüşüm uygulama alanları hakkında bilgi verdi.

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

Altus AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi, farklı markalar adı altında üretiliyor. Son olarak, Altus da oldukça iddialı bir çamaşır makinesi üretti. AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesini üreten Altus, ürüne ilişkin tüm özellikleri yayımladı.

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Ticaret Bakanlığı’ndan memur alımı! Tam 10 alan için 60 kişi alınacak

Başvuru süreci başladı! Ticaret Bakanlığı, KPSS puanıyla 10 farklı alanda 60 memur alımı yapacak. Detaylar ve şartlar ilanda yer alıyor. Başvuru yapmak için acele edebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…

Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi, 10 kg kapasitesi, Aktif İyon Teknolojisi ve 15 farklı kurutma fonksiyonu ile ısı pompalı bir şekilde kıyafetlerin kurumasını sağlar. 

Beko ExpertChef alanlara, inox çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko'dan ExpertChef Pişirici almayı düşünenlere güzel haber. Beko, 10 farklı programıyla sağlıklı ve lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alanlara 1.599 TL değerinde paslanmaz çelik çay makinesi hediye ediyor.

Siemens iQ500 Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadar, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyalarından çamaşır makineleri günümüzde birbirinden farklı teknolojik donanımlara sahip olarak üretiliyor. Siemens iQ500 Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadar, kaç TL, özellikler, neler? Sizin için derledik...

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Üniversitenin yayınlamış olduğu personel alımı ilanında, toplam 10 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru yapacak adayların ilgili pozisyon için belirlenen öğrenim düzeyi ve tecrübe şartlarını sağlamaları gerekiyor.

Osmangazide 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor Haberi

Osmangazide 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kentsel Dönüşüm uygulama alanları hakkında bilgi verdi. 


Osmangazi’de 10 farklı bölgenin Kentsel Dönüşüm uygulama alanı olarak belirlendiğini ifade eden Dündar, yürütülen çalışmaların tamamlanarak uygulama aşamasına geçildiğini söyledi.


Temeli atılan ve inşaat çalışmaları hızla devam eden Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin ardından hayata geçirecekleri Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi ile birlikte, Demiryolu altı olarak bilinen bölgenin, en geç 5-10 yıl içerisinde çok ciddi bir gelişme göstereceğini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Buradan sektör temsilcilerine sesleniyorum. Bu bölge, Bursa’nın en değerli bölgesi. Demiryolu altı olarak bilinen bu bölgede 2 bin metrekarelik yer toplayan bize gelsin. Biz, gerekeni yapmaya hazırız” dedi.

Soğanlı ile...