23 / 05 / 2024

Osmaniye OSB son durum

Osmaniye OSB son durum

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor..

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedeler için 4 bin, Adana'da da 1682 konutta çalışmalar devam ediyor.

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

Son dakika: 3.3 şiddetinde deprem oldu!

Son dakika haberi: Osmaniye'de saat 18.09'da meydana gelen deprem, Kandilli Rasathanesi tarafından ölçüldüğü üzere 3.3 büyüklüğünde gerçekleşti.

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Osmaniye OSB son durum Haberi

Osmaniye OSB son durum

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor. Yaklaşık 700 hektar alana sahip bölgemiz; Adana, Hatay ve Gaziantep karayolları ağı, Osmaniye'den geçen demiryolu bağlantısı, limanlara ve komşu illerdeki havaalanlarına yakınlığından dolayı yatırımcılar açısından bir cazibe merkezi. 


Bölgemiz, doğalgaz istasyonu ve atık su arıtma tesisleri başta olmak üzere tamamlanmış altyapısı ile yatırımcılara hizmet veriyor. OSB'de 11 bin 500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Doluluk oranımız ise yüzde 95 seviyesinde. Tüm bunların yanı sıra 10 kilometre uzağımızdaki Erzin Bölgesi'nde yapımı devam eden liman projesiyle, bölgemizin limanlara yakınlığının yanı sıra adeta kendi limanı bulunan bir organize sanayi bölgesi haline gelecek. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde tamamlanmasını hedeflediğimiz bu yatırım sayesinde, yatırımcılar için...