07 / 05 / 2024

OSO Mimarlık projeleri

OSO Mimarlık projeleri

OSO Mimarlık, Suudi Arabistan’da tasarladığı Loremen Showroom projesi ile uluslararası mağaza tasarımlarının yarıştığı Euroshop RetailDesign Awards’ta finalist oldu...

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

OSO Mimarlık, Euroshop RetailDesign Awards’da finalist oldu!

OSO Mimarlık, Suudi Arabistan’da tasarladığı Loremen Showroom projesi ile uluslararası mağaza tasarımlarının yarıştığı Euroshop RetailDesign Awards’ta finalist oldu...

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

Bilişim Vadisi’nin iç mekanları OSO Mimarlık tarafından tasarlandı!

Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük teknoparklarından biri olacak olan Bilişim Vadisi’nin OSO Mimarlık imzalı iç mekan tasarımlarında, yeni teknolojiler görülüyor. 

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

OSO Mimarlık projeleri Haberi

OSO Mimarlık projeleri

OSO Mimarlık, Loremen Showroom projesi ile Euroshop RetailDesign Awards’ta finale kaldı. Euroshop Fuarı tarafından düzenlenen Euroshop RetailDesign Awards’ta 23 farklı ülkeden gelen rakiplerini geride bırakan Loremen Showroom, 26 Nisan 2019’da Şangay’da gerçekleşecek final organizasyonunda rakipleriyle yarışacak.

OSO Mimarlık, Cidde merkezli bir ayakkabı firması için 690 metrekarelik bir alanda showroom tasarlandı. OSO, tasarlanan showroom alanında binanın yapısal formundan dolayı, eğrisel bir koridor ve bu koridorun yanlarında tasarlanan bağımsız sergi alanları, tasarımın ana konseptini oluşturmuş. Oluşan bağımsız sergi alanlarını mimari bir dil birliği altında birleştirmek amacıyla tavan ve zemin özellikle vurgulanmak istenmiş. Bu amaçla tasarlanan tavan sisteminin, ziyaretçileri girişten itibaren yönlendirmesi ve davetkar bir etki yaratması hedeflenmiş ve bu etki, tavan çıtaları ile aydınlatma sisteminin entegrasyonu sayesinde pekiştirilmiş. Showroomun en sonunda sosyalleşme...