18 / 05 / 2024

Otel Hattat

Otel Hattat

1993 yılında İpar Korusu'nda konut sahası olarak gözüken 40 dönümlük araziyi Büyükşehir Meclisi turistik tesis alanına dönüştürmüş. Arazinin sahibi olan Hattat ailesi, arazi üzerine 30 bin metrekarelik otel inşa edecekmiş.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

1993 yılında Hattat ailesi İpar Korusu'nda otel inşa edecekmiş!

1993 yılında İpar Korusu'nda konut sahası olarak gözüken 40 dönümlük araziyi Büyükşehir Meclisi turistik tesis alanına dönüştürmüş. Arazinin sahibi olan Hattat ailesi, arazi üzerine 30 bin metrekarelik otel inşa edecekmiş.

Hattat Holding'ten Pearl of İstanbul ile Kumburgaz'a 283 milyon TL'lik yatırım!

Hattat Holding, 283 milyon TL'lik yatırımla Pearl of İstanbul projesine başlıyor. Büyükçekmece Kumburgaz'da inşa edilecek oaln Pearl of İstanbul projesinde 1970 konut, 466 odalı otel ve 20 ticaret alanı olacak...

Ahmet Hattat"a ait Ankara'daki otel inşaatı icradan satışa çıkıyor!

çankaya Uğur Mumcu Caddesi"nde yapımına 1992"de başlanan Ahmet Hattat"a ait bina icradan satışa çıkıyor

Ahmet Hattat'ın üzerinde vinç unutulan oteli icradan satılık!

Üzerinde vinç unutulan(!) otel, icrada 394 milyon liradan satışa çıkarıldı... Ankarada temeli 1991 yılında atılan ancak Hattat kardeşlerin arasının açılması üzerine bir türlü bitirilemeyen otel, 394 milyon lira tahmini bedelle icrada satışa çıkarıldı

Ahmet Hattatın Çankayadaki otel inşaatı icradan satılık! 394 milyon TLye!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Müdürlüğü, Ahmet Hattata ait olan ve yaklaşık 30 yıldan bu yana tamamlanamayan otel, AVM ve kongre merkezi inşaatını satışa çıkardı  

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Otel Hattat Haberi

Otel Hattat



Hattatlara Boğaz'da 40 dönüm 


BEBEK SIRTLARINA OTEL... Bebek sırtlarındaki İpar Korusu'nda 40 dönümlük araziye verilen 30 bin metrekarelik otel izni onaylanırsa inşaat başlayacak. İstanbul'un en güzel yeri Bebek sırtlarında ''Otel Hattat'' yükselecek. (Fotoğraf: Emin DEMİRCİOĞLU)


Çağlar'ın dünürüne turistik ticaret merkezi izni


Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın kızını gelin alacak Hattat ailesine, Bebek'teki Boğaz sırtlarında 30 bin metrekarelik alan üzerinde turistik tesis yapımı için izin veriliyor.


Sahilden tepeye doğru tüm yamacı kaplayan İpar Korusu'nun arkasındaki araziye hem koru, hem Boğaz manzaralı otel inşa edilecek.