16 / 05 / 2024

otellerle villalar arasında rekabet

otellerle villalar arasında rekabet

ÇEŞME Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, haksız rekabete neden olduğu için Çeşme'de usulsüz şekilde turistlere kiraya verilen villalar hakkında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Kovid-19 talebi! Fiyatları 2 bin TL ile 12 bin TL arasında!

Yılbaşında 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla beraber İçişleri Bakanlığı’nın otellerde yemekli ve müzikli programları yasaklaması, tatil planlarını bungalov evlere yöneltti. Airbnb’de dağ evleri ve villaların fiyatları 4 gece için; 2 bin TL ile 12 bin TL arasında.

Otellerle villalar arasında haksız rekabet tartışması!

ÇEŞME Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, haksız rekabete neden olduğu için Çeşme'de usulsüz şekilde turistlere kiraya verilen villalar hakkında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Bandırma İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başlıyor!

Bandırma Ticaret Odası'nın teşebbüsüyle Bandırma-İstanbul arasında karşılıklı deniz uçağı seferleri başlatılmasıyla alakalı olarak BURULAŞ arasında gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından seferler başlıyor. İlk seferini cuma günü olacak.

İpekyolu'nun canlandırılması için Çin ve Türkiye arasında anlaşma imzalandı!

Çin ve Türkiye arasında, İpekyolu prıjesinde adım atılması için işbirliği anlaşması imzalandı. Anlaşma ile tarihi İpekyolu'nun canlandırılması için adım atılırken, dış ticaret fikrti mülkiyet hakları gibi konularda da çalışma yapılacak.

Körfez Geçiş Köprüsü en büyük orta açıklıklı köprüler arasında 4. sırada!

Körfez Geçişi Köprüsü 1.550 metre orta açıklığı ve toplam 2.682 metre uzunluğu ile dünyanın en büyük orta açıklıklı köprüleri arasında 4. sırada yer alacak.

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat büyüdü...

Avrasya GYO, AVTUR paylarında 27 Mayıs ve 26 Haziran tarihleri arasında satış yapacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar paylarında 27 Mayıs ve 26 Haziran tarihleri arasında satış yapabileceğini bildirdi.

DOMEXPO 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Moskova'da düzenlenecek!

31. Uluslararası Rusya Gayrimenkul Fuarı Domexpo, Türk gayrimenkul sektörüyle buluşuyor. 250'ye yakın firma ve bini askın ziyaretçinin katılacağı fuar gayrimenkul sektörü ile Rusya pazarı arasında gayrimenkul köprüsü kuracak.

Avrasya GYO, AVTUR paylarında 22 Mayıs-20 Haziran tarihleri arasında satış yapacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar paylarında 22 Mayıs ve 20 Haziran tarihleri arasında satış yapabileceğini bildirdi.

Domotex Halı Fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek!

Domotex Gaziantep Fuarı için geri sayım başladı. Yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen fuar nedeniyle büyük bir canlılık yaşanıyor.

Türkiye ve Belçika'nın Flaman bölgesi arasında bilimsel ve teknolojik işbirliği sağlandı!

Türkiye Cumhuriyeti ve Belçika'nın Flaman Bölge Hükümeti arasında bilim, teknoloji ve inovasyon işbirliği mutabakat zaptı imzalandı. İmzalanan mutabakat zaptıyla bilim, teknoloji ve inovasyon alanlarında işbirliği öngörülüyor..

Bayim Olur musun Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı!

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı. Riyad Trabzon arasındaki karşılıklı ilk sefer dün gerçekleşti. 17 Mayıs -11 Ekim 2014 tarihleri arasında 2 kez Riyad, haftada 1 kez El-Kasım olmak üzere Trabzon'dan karşılıklı seferler yapılacak.

otellerle villalar arasında rekabet Haberi

otellerle villalar arasında rekabet

ÇEŞME Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, haksız rekabete neden olduğu için Çeşme'de usulsüz şekilde turistlere kiraya verilen villalar hakkında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. 



BÖYLE TİCARET OLMAZ 

Çeşme Pırıl Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Veysi Öncel, devletin bir an önce bu soruna el atması gerektiğini belirterek, "Haksız bir rekabet söz konusu. Tabii ki ikinci konutların değerlendirilmesine karşı değiliz. 

Ama vergisini vererek ve istihdam sağlayarak turizme hizmet eden otellerimiz ve pansiyonlarımızla rekabet edercesine, internet sitelerine ilanlar vererek haksız kazanç sağlayanlara karşıyız. Mali ve hukuki çerçeve içerisinde herkes tabii ki işyerini veya evini kiraya verebilir. Ama hiçbir kayıt olmadan, hiçbir vergi vermeden haksız kazanç elde edilen bir çalışmayı hiçbir şekilde onaylamıyoruz" diye konuştu. Öncel, internet sitesinde kiralık...