21 / 05 / 2024

Otoyol ihaleleri son durum

Otoyol ihaleleri son durum

İstanbul'dan Ankara'ya, Niğde'den Şanlıurfa'ya kadar olan otoyol projeleri bulunurken, Ankara-Niğde otoyolu ve Ankara'yı Kırıkkale Delice'ye bağlayacak otoyol projesinin ihalesine yılın ilk yarısında çıkılacak.

Son dakika! Köprü ve otoyol zammı Ocak 2024’e ertelendi!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim tarihinden itibaren yapılan zamlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ocak 2024’e ertelendi. Bugün alınan geçiş ücretlerindeki fark iade edilecek.

Son dakika: Köprü ve otoyollara KDV zammı geldi!

Son dakika aktarılan detaylara Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV zammı geldi. Peki, Köprü ve otoyolların yeni ücretleri ne kadar oldu? İşte köprü ve otoyolların yeni fiyatları...

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Arnavutköy projelerinde son durum! Yeni ihale tarihleri açıklandı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Arnavutköy projelerinin ihaleleri iptal edilmişti. Peki TOKİ'nin Arnavutköy projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

İşte İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi'nin güzergahı!

İstanbul'u Çanakkale Köprüsü ile Balıkesir'e bağlayacak otoyol Silivri'den başlayacak, boğazı geçip Balıkesir'in Balya ilçesinde son bulacak.

İstanbul-Antalya otoyol projesinde son durum ne?

Yıllardır üzerinde çalışıldığı bilinen İstanbul-Antalya otoyol projesinin son aşamasında, otoyolun Sandıklı’dan geçmediği öğrenildi.

Kuzey Marmara Otoyol ihaleleri ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Eylül'e ertelendi.

Cahit Turhan: Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yok!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin en son 2012 yılında güncellendiğini belirterek, "Bu yıl da fiyatlar aynı kalacak" dedi..

Otoyol ihaleleri son durum Haberi

Otoyol ihaleleri son durum

2003 yılından bu yana 17 bin kilometreden fazla duble yol yapımını tamamlayan hükümet, 2015 yılında da otoyol yatırımlarını sürdürecek. İstanbul'dan Ankara'ya, Niğde'den Şanlıurfa'ya kadar olan otoyol projeleri bulunurken, Ankara-Niğde otoyolu ve Ankara'yı Kırıkkale Delice'ye bağlayacak otoyol projesinin ihalesine yılın ilk yarısında çıkılacak. Kuzey Marmara Otoyolu'nun Asya ve Avrupa yakasında kalan bölümlerinin (Kınalı-Odayeri/Kurköy-Akyazı) YİD yöntemi ile ihalesi yapılacak ve mart ayında teklifler alınacak. Yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılacak projelerden biri olan İzmir-İstanbul Otoyolu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Projenin İstanbul-Bursa arası 2015'te hizmete açılacak. İzmir-Kemalpaşa otoyolu yıl sonuna kadar tamamlanacak. İstanbul üstünden devam eden trafiğin rahatlatılması için Sakarya'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, oradan da Tekirdağ 'a uzanıp Çanakkale'ye kadar inen bir otoyol ağı oluşturulacak. İzmir'i Çandarlı Limanı'na bağlayacak olan otoyol projesinin...