16 / 05 / 2024

Otoyollardan gelen gelir

Otoyollardan gelen gelir

Boğaziçi köprüleri ile otoyollardan sağlanan gelir 505,0 milyon TL'ye ulaştı. İstanbul boğaziçi köprüleri ile otoyollardan sağlanan toplam gelir temmuz ayında 72,8 milyon TL oldu.

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

Gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan tam 40 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. Çalışmayanların bile faydalanabileceği, tam 3 bankadan gelen destek ile 40 bin TL ödeme kampanyası ile vatandaşlar kolaylıkla bu imkandan faydalanabilecek. İşte haberin detayları...

Deprem bağışına vergi indirimi! Gelir İdaresi Başkanlığı resmen açıkladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremşn ardından 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası öncesinde Gelir İdaresi önemli bir adım attı. Vatandaşın bağışlarına da vergi indirimi geliyor.

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Çiftçilere bomba müjde! Tarımda 'İngiliz modeli' hazırlığı başladı: Devlet gelir garantisi verecek!

AK Parti kaynakları son zamanlarda sık sık gündeme gelen tarım sektöründe, ‘İngiliz modeline’ benzer bir sistem kurularak, üreticinin ürününü sigortalatması durumunda devletin gelir garantisi vereceğini bildirdi.

Flaş ek gelir açıklaması! Emekliye 3.750 lira ödenecek!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendirecek müjdeli haber geldi. Gelen haberde emeklilere ek gelir verileceği belirtildi. Şubat ayında emeklilerin maaşına ek gelir sağlanacak ve emeklinin gelirinde artış yaşanacak...

Köprü ve otoyollardan 9 ayda 1.4 milyar lira gelir elde edildi!

Köprü ve otoyollardan ocak-eylül aylarında elde edilen gelir 1 milyar 434 milyon 504 bin 391 lira oldu.

TOKİ Silivri Alipaşa orta gelir kura sonucu!

TOKİ Silivri Alipaşa orta gelir kura sonucu hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 422 konuttan meydana gelen projede 3+1'ler bulunuyor. 

TOKİ Silivri orta gelir kura sonuçları 12 Temmuz 2018!

TOKİ Silivri orta gelir kura sonuçları 12 Temmuz 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 3 oda 1 salonlardan meydana gelen projede 422 konut bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda  148 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılıyor.   

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap alt gelir başvuruları bugün itibariyle başladı. Toplamda 28 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor. 

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 934 konuttan meydana gelen projede 2+1 şeklinde daireler bulunuyor.

Otoyollardan gelen gelir Haberi

Otoyollardan gelen gelir

İstanbul boğaziçi köprüleri ile otoyollardan sağlanan toplam gelir temmuz ayında 72,8 milyon TL oldu. Yıl başından bu yana gelirler 505,0 milyon TL'ye ulaştı.


Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre, İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden toplam 17 milyon 7 bin 10 TL, paralı otoyollardan ise 58 milyon 811 bin 973 TL gelir sağlandı. Böylece toplam gelir 72 milyon 818 bin 983 TL'ye ulaştı.


İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden çift yönlü olarak geçiş yapan araç sayısı 11 milyon 546bin 192 olurken, aynı sürede otoyollardan ise 26 milyon 268 bin 981 adet araç geçiş yaptı.


Böylece İstanbul Boğaziçi köprülerinden ve otoyollardan geçiş yapan araç sayısı 37 milyon 815 bin 173 oldu.


Köprülerden 83 milyon araç geçişi


Ocak-Temmuz döneminde iki köprüden sağlanan gelir 128 milyon...