27 / 04 / 2024

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat nerede

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat nerede

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buruk tarafından kuruldu. 

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

AKOM'dan İstanbul'a uyarı! İstanbul'da sağanak yağış ve fırtına etkili olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), tarafından yapılan açıklama ile akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek olan kentte fırtınanın etkili olması da bekleniyor. İş haberin detayları...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

A101’den çeyiz düzenlere müjde! Borcam 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye koltuk örtüsü 79,90 TL’ye çakıldı!

İndirim dostu A101’den yeni indirim kampanyası geldi. Bu kapsamda, Borcam 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye koltuk örtüsü 79,90 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 12 Ekim 2023 Perşembe...

A101’de 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düştü!

A101 son kez duyurdu! Dev indirimler bugün sona eriyor. Bu kapsamda, 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düşecek. İşte 28 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Altın, dolar ve euro... İslam Memiş olacakları peş peşe açıkladı! Rüzgar değil resmen fırtına geliyor! 

İslam Memiş altın, dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasalarda olacakları peş peşe açıklayan Memiş fırtınanın kopacağı tarihleri açıkladı.

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

İslam Memiş bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar gözünüzü dört açın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşlara yaptığı yatırım tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.

RTÜK'ten seçim için ağır yaptırımlar var! Eğer buna uyulmazsa bakın neler olacak! 

Seçime sayılı günler kala YSK’nın seçime ilişkin ilan ettiği kurallar RTÜK tarafından tekrar hatırlatıldı. Yayın yasağına uymayan kuruluşlar hakkında en ağır yaptırımların uygulanacağı yönünde açıklamalar geldi. 

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat nerede Haberi

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat nerede

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buruk tarafından kuruldu. 

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlügayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Otuzdört Ağaç İşleme İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Yalı Mah.Topselvi Cad.Mai Rezidance A Blok No:100 A/30...