29 / 04 / 2024

Ovit Tünelinde kaza

Ovit Tünelinde kaza

Olay geçtiğimiz gün tünel girişinde meydana geldi. 20 gün önce şantiyede işe başlayan Artvin'in Yusufeli İlçesi nüfusuna kayıtlı İlyas Kılıçarslan (58) kullandığı kamyonun dikey alanda yuvarlanması sonucu kamyonun altında kaldı...

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Evi ve arabası olanlara kötü haber! Sigorta fiyatları fırladı!

Kaza, yangın gibi her türlü riske karşı mal sahibini güvence altına alan ve zararını karşılamaya yarayan Kara Taşıtları Sigortası (Kasko) ve konut sigortasının fiyatları yüzde 50 zamlandı.

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı 2022'nin sonunda tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ilk tünelinde ışığın göründüğünü müjdeledi. Soyer, "2022 sonunda Narlıdere Metromuzu hizmete açmayı öngörüyoruz" dedi.

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası!

Hindistan'ı Çin'e bağlayan, dünyanın 3 bin metre ve üzeri irtifalardaki en uzun tünel olma özelliğine sahip tünelde Türk teknolojileri kullanılıyor. Tünelin yazılımını ve elektromekanik sistemleri Savronik Şirketler Grubu tarafından yapıldı. 

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Türkiye'nin en uzun tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre!

Türkiye’nin en uzun demir yolu tünel inşaatı olan ve Gaziantep Nurdağı'nda inşaat çalışmaları devam eden 9 bin 950 metre uzunluğundaki çift tüplü yüksek hızlı tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre kaldı...

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

Ovit Tüneli bitti, Rize-Artvin Havalimanı bitmek üzere!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları" vergi ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, projeler ve vergi indirimiyle ilgili konuştu.

Ovit Tünelinde kaza Haberi

Ovit Tünelinde kaza

Rize'nin İkizdere İlçesi Sivrikaya Köyü'nde yapımı devam eden Ovit Tüneli inşaatında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti. 


Olay geçtiğimiz gün tünel girişinde meydana geldi. 20 gün önce şantiyede işe başlayan Artvin'in Yusufeli İlçesi nüfusuna kayıtlı İlyas Kılıçarslan (58) kullandığı kamyonun dikey alanda yuvarlanması sonucu kamyonun altında kaldı. 


Kılıçarslan, olay yerine çağrılan AFAT ve sağlık ekiplerinin yardımı ile kamyonun altından çıkartılırken, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Aynı şantiyede yaklaşık iki yıl önce meydana gelen farklı bir iş kazasında Mevlüt Baltacı isimli işçi de hayatım kaybetmişti. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. 



Yeni...