07 / 05 / 2024

OYAK Çimento İTÜ Kariyer Zirvesi

OYAK Çimento İTÜ Kariyer Zirvesi

OYAK Çimento, 22-24 Şubat 2016 tarihlerinde İTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği 118 şirketin katıldığı Avrasya’nın en büyük Kariyer Zirvesi’ne Birim Sponsoru olarak katılıyor.

Hazır beton üreten firmalara soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Oyak Çimento ve Çimbeton’un da yer aldığı bazı teşebbüslere yönelik soruşturma açtı.

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Novocem: OYAK Çimento’dan düşük karbon emisyonlu yeni çimento! 

Sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamak amacıyla çevreci ürünler geliştirmeyi sürdüren OYAK Çimento, düşük karbon emisyonuyla üretilen ‘Novocem’ çimentosunu da ürün gamına kattı. 

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Nuh Çimento tüm ticari ve finansal hedeflerine ulaştı!

Nuh Çimento Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Gökhan Bozkurt yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) rağmen ticari hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Limak yeni hedeflerini açıkladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik raporunu yayınladı. İkinci büyük çimento üreticisi olan Limak Çimento, Türkiye’de ilk GOLD Belgesi ve ilk ISO 45001 belgesi alan entegre çimento fabrikası unvanına sahip oldu.

OYAK, çimento şirketlerini birleştirdi!

OYAK, halka açık beş çimento şirketini, OYAK Çimento markası ile tek çatı altında birleştirdi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Türk Çimento Sektörü Raporu'nun lansmanı 4 Temmuz'da!

TÇMB ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ÇEİS ev sahipliğinde düzenlenecek Türk Çimento Sektörü’nün Gelişimi ve Stratejik Öneriler Raporu'nun lansmanı 4 Temmuz'da gerçekleşecek.

Türkiye 115 ülkeye çimento ihracatı yapıyor!

Türk çimento sektörünün toplam ihracatı yılın ilk 5 ayında yaklaşık yüzde 60 arttı ve 383 milyon dolara yükseldi.

Türkiye’nin çimento ihracatı 600 milyon doları aştı!

Son yıllarda çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline gelerek çimento ihracatını 600 milyon dolara çıkaran Türkiye, dünya çimento endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan INTERCEM Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Türk çimento sektörü 2018 yılında 614 milyon dolarlık ihracata ulaştı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında, Çimento Sektörü 2018 yılı değerlendirmeleri ve 2019 yılı beklentilerinin yanı sıra sektör önceliklerini paylaştı. 

OYAK Çimento İTÜ Kariyer Zirvesi Haberi

OYAK Çimento İTÜ Kariyer Zirvesi

OYAK Çimento, 22-24 Şubat 2016 tarihlerinde İTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği 118 şirketin katıldığı Avrasya’nın en büyük Kariyer Zirvesi’ne Birim Sponsoru olarak katılıyor.


OYAK Çimento, Kimya, Maden, İnşaat Fakültelerinde şirketlerini tanıtıp stajyer ve kalifiye iş gücünü çekebilmek amacı ile OYAK Çimento şirketlerinden Bolu Çimento, Ünye Çimento, Aslan Çimento ve OYAK Beton’dan sohbet ve sunumlarla öğrencilerle buluşmak hedefinde.


Merkezi Derslikte, Kimya Fakültesinde, İnşaat Fakültesinde, Maden Fakültesinde olmak üzere 4 stantta ve aşağıdaki başlıklarda yapılacak sunumlar ile öğrencilerin çimento sektörü ve prosesi ile ilgili soruları cevaplanacak.


Ünye Çimento Genel Müdürü Yıldıray Yıldız, “Gençlerden Beklentiler”, Aslan Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı İhsan Erçin “Kendine Yatırım” konularında sohbet edecek, Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Abacı “Çimento Üretiminde Alternatif Enerji Kaynakları”, Bolu Çimeto Kalite Kontrol ve...