05 / 05 / 2024

özak mukayeseli karlılık analizi

özak mukayeseli karlılık analizi

Gayrimenkul yatırım ortaklıklarının 2014 yılı uluslararası muhasebe standartlarına ve mukayeseli karlılık analizine göre ÖZAK GYO halka açık şirketler arasında alanında en karlı firmalardan biri oldu.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanı'ndan son dakika uyarısı! Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir!

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach'dan son dakika uyarısı geldi. Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Martı GYO'nın operasyonel karlılığı yüzde 700,44 arttı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın faaliyet geliri yüzde 139,78 ve operasyonel karlılığı (FAVÖK) yüzde 700,44 oranında artış gösterdi...

Martı GYO'nun operasyonel karlılığı yüzde 338,56 arttı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın geçen yıla göre, faaliyet geliri yüzde 171,15, operasyonel karlılığı (FAVÖK) yüzde 338,56 oranında artış gösterdi...

Aktim Ticaret ve İş Merkezi yüksek karlılık sunuyor!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika uzaklıkta bulunan Aktim Ticaret ve İş Merkezi yüksek karlılık sunuyor. Bilgiçler Yapı güvencesiyle yükselen proje birçok iş kolunu buluşturuyor.

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Yabancılara vatandaşlık verilmesi çok yerinde bir karar!

Resmi Gazete'de yayınlanan yabancılara vatandaşlık verilmesi hakkındaki yasayla ilgili Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık görüşlerini açıkladı.

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma Zirvesi 14 Aralık'ta!

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma, Etkin Şantiye ve Maliyet Yönetimi Kriterleri Zirvesi 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Özak GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Özak GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

özak mukayeseli karlılık analizi Haberi

özak mukayeseli karlılık analizi

Hissedarlarının güvenini boşa çıkarmayan ÖZAK GYO, projeleriyle ortaya koyduğu farkını, net dönem karı/net satış hasılatındaki yüzde 58 karlılık oranıyla da tescilledi. 


ÖZAK GYO, emlak sektörüne kattığı sinerjiyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul yatırım ortaklıklarının 2014 yılı uluslararası muhasebe standartlarına ve mukayeseli karlılık analizine göre ÖZAK GYO, halka açık şirketler arasında kendi alanında en karlı kurumlar arasında yer alarak, hissedarlarının yüzünü güldürdü.  


Antalya Belek’teki Ela Quality Resort Hotel ile turizm, İstanbul’da  Hayat Tepe ve Bulvar 216 yatırımlarıyla emlak sektöründe son yıllarda emin adımlarla büyüyen ÖZAK GYO, ayrıca Sahilyolu, İzmir-Alsancak, Balmumcu, Didim, Demre, Mahmutbey ve Göktürk’teki gelecek projeleriyle de sektörde fark yaratmayı sürdürüyor. 


Projelerinin yanı sıra mali tablolarında da sektörün önde gelen kurumları arasında yer alan 

ÖZAK GYO, 31.12.2014 tarihli konsolide mali tablolarına...