03 / 05 / 2024

Özaydoğanlar İnşaat adres

Özaydoğanlar İnşaat adres

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mecit Aydoğan, Mahmut Aydoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Sultangazi'de kuruldu.

Asgari ücret çalışanların eline geçmeden 15 dolar eridi! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret çalışanların eline geçmeden erimeye başladı. Günden güne eriyen asgari ücret sosyal medyada da viral oldu. Peki asgari ücret ne kadar eridi? Asgari ücret ne kadar değer kaybetti? Güncel asgari ücret kaç dolar ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtlar

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Çalışanların maaşlarına asgari ücret düzenlemesi! Zam yapılmayanın da maaşı artacak! İşte o artış rakamları...

Geçtiğimiz sene başlayan yeni vergi sistemiyle, asgari ücrete yapılan artıştan ücret ve maaş geliri elde eden diğer çalışanlar da faydalanabilecek. Peki çalışanların maaşları ne kadar artacak? 

Özel sektör çalışanlarının zam oranı ne kadar olacak? Uzman isim resmen rakam verdi! Maaşlar tam bu kadar artacak! 

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, özel sektör çalışanlarının zam oranı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

Bayramdan önce zam müjdesi geldi! Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam!

Ramazan Bayramı öncesinde zam müjdesi geldi. Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam uygulanacak. İşte detaylar!

EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin! 

EYT düzenlemesi kapsamında, emekli olup da çalışmaya devam edeceklerin maaşları sık sık merak konusu oluyor. EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin!

Deprem sonrası çalışanların yüzde 30’u fabrikalara döndü! Toparlanma 2 yıl sürebilir!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler, 11 kentte özellikle tekstil sanayisi üzerinde de yıkıcı etkiler yarattı. Çalışanların dönmeye başladığı sektör, iki seneyi bulacak toparlanma için kredi desteği istiyor.

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Çalışanların temel gelirleri eriyor! Ancak dikkat çeken açıklama geldi: Şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçe artıyor!

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sorunu nedeniyle çalışanların temel ücretleri hayat pahalılığı karşısında önemli ölçüde eriyor. Ancak dikkat çeken bir açıklama geldi. Zeynep Dağlı Kastro, şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını, bu artışın 2023 yılında devam etmesini bekle

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlık platformu Huobi’de tehlike çanları çalıyor. 30 günlük sure içinde yüzde 30 değer kaybeden şirket çalışanlarının da yüzde 20’sini işten çıkarmaya hazırlanıyor.

Özaydoğanlar İnşaat adres Haberi

Özaydoğanlar İnşaat adres


Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 


Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi adres: Uğur Mumcu Mah.2115 Sok.No:2...