29 / 04 / 2024

Özcan Demirçi

Özcan Demirçi

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Özcan Demirçi Haberi

Özcan Demirçi

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.


Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gıda maddelerinin alkollü ve alkolsüz içecek maddelerinin alımı,satımı,pazarlanması imalatını, ithalat ve ihracatını yapabilir, - Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. - Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping,...