18 / 05 / 2024

Özçete Karo makine yatırımı

Özçete Karo makine yatırımı

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşları gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, ürün çeşitliliğini artırarak pazar payını artırmayı hedefliyor...

Müteahhitlere kötü haber! 80 saatte ev yapan makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmayacak...

Teknoloji hayatımızın her alanına girmeye sürekli devam ediyor. Buna göre, birçok mesleğin yerini yapay zeka alırken bu teknoloji de müteahhitleri işinden edecek gibi gözüküyor. 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı, eğer bu makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmaz ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Migros'ta kırmızı ete yüzde 10 indirim! Migros'ta kuzu incik, kuzu pirzola ve kuzu fileto fiyatı ne kadar?

Migros 70. Yılına özel indirimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 12 adet kırmızı et çeşidi yüzde 10 indirimle satışa çıkarıldı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Migros'tan kırmızı ete dev kampanya! Migros Sanal Market'e özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Migros kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanya detayları...

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Kırmızı ete gelen zamlardan sonra sıra tavuk etine geldi! Tavuk etine zam mı geliyor?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre mart ayında tavuk eti üretimi yüzde 1,5 azaldı. Tavuk eti üretiminin azalmasıyla ''tavuk etine zam mı geliyor?'' sorusu gündeme geldi. 

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Herkes merakla bekliyordu! Sonunda kırmızı ete indirim geldi

2023'te de çıkışı devam eden et fiyatları Ramazan ayında da devam etti. Bu artıştan sonra, beklenen indirim nihayet gerçekleşti ve et ücretleri 199 TL'ye üştü. Bu durumda kuşbaşı ve kıyma ücretlerinde düşme görüldü.

Beyaz ete yüzde 20'lik büyük zam kapıda! Tavuk fiyatları 200 liraya dayanacak! 

Kırmızı et fiyatlarındaki arıtşlar sık sık gündem olurken, Ramazan öncesi başlayan beyaz ete zam furyasına yarın bir yenisi daha eklenecek. 

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Kırmızı ete gelen zam dudak uçuklattı! Zamlı fiyatlar nerelerde uygulanıyor? 

Et ve Süt Kurumu’nun sabit ücret avantajına katılım kısıtlı kaldı. İstanbul Perakendeciler Derneği'nin tasdiğine rağmen abonelerinin çok az bir kısmı sabit ücret kampanyasını uyguladı. Zincir marketlerde Ramazan ayının gelmesiyle ücretlere yüzde 14 zam uygulandığı görüldü.

Özçete Karo makine yatırımı Haberi

Özçete Karo makine yatırımı

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşları gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, ürün çeşitliliğini artırarak pazar payını artırmayı hedefliyor. 2014 yılı itibarıyla yeni kurumsal kimliğiyle hizmetini vermeye başladıklarını söyleyen Özçete Karo firma ortağı Burhan Özçete, makine yatırımlarıyla üretim kapasitelerini toplam 1 milyon metrekareye çıkardıklarını büdirdi. Özellikle dekoratif beton parke taşlarında 20 farklı desen ile hizmet verdiklerini anlatan Özçete, "Karoda yılkk üretim kapasitemiz yaklaşık 500 bin metrekare, dekoratifbeton parke taşlarında ise yaklaşık 500 bin metrekare. 

Yıllık toplam 1 milyon metrekarelik üretim gerçekleştiriyoruz. Ayrıca farklı ürün çeşitleri de üretiyoruz. Tek tabakalı ve iki tabakalı Terrazo karo koleksiyonunun yanı sıra, tek tabakalı Terrazo eskitme karo koleksiyonuyla da hizmet sunuyoruz. 


Prekast ürünlerimiz arasında ise, iki tabakalı Terrazo tretuvar ve...