06 / 05 / 2024

özdilek ev tekstili

özdilek ev tekstili

Türkiye’nin önde gelen ev tekstili markası Özdilek, hazırladığı birbirinden güzel ve de kullanışlı ev tekstili ürünleri ile kalpleri fethediyor. Özdilek nevresim takımları odalara şıklığı getiriyor.

Özdilek Türk tekstil sektörünün devi halinde geldi!

İki dokuma tezgâhı, 5 personel, 10 ton havlu üretim kapasitesiyle yola çıkan Özdilek bugün, 6 bin 500 çalışanı, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi ve mağazaları ile Türk tekstil sektörünün devi haline geldi.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

Schafer ev tekstili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı! 21 Eylül 2022 Schafer fiyat listesi

Schafer'de sonbahar kampanyası. Küçük ev aletlerinden sofra grubuna hatta ev tekstil ürünlerine kadar yüzlerce ürün yüzde 30 indirimle online satış mağazasında! İşte 21 Eylül 2022 Schofer fiyat listesi

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Yerli firmalaran 'ev' atağı! 

Yerli hazır giyim firmaları artık “home” kategorisinde de var olmaya başladı. Bir dizi firma koleksiyonlarında ev tekstili ve dekorasyon seçenekleri sunuyor. Hepsi, dünya devi markalar karşısında güçlü rakipler olarak çıkıyor...

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Özdilek Holding’den Merzifon'a yepyeni bir AVM!

Özdilek Holding, tekstilden AVM'lere, turizmden ev tekstili ve gıdaya kadar pek çok alanda yatırımı olan. Türkiye'nin önemli gruplarından biri.

Perakende sektörü ev tekstiline yöneliyor!

Ev tekstili ve eve yönelik ürünler satan markalar bir biri ardına mağazalaşırken, perakende dünyasının önemli markaları da koleksiyonlarına bu ürünleri eklemeye başladı. İşte ev tekstiline girme kararı alan perakendeciler.

Özdilek Holding AVM sayısını 12'ye çıkarmayı hedefliyor!

Özdilek Holding, Bolu, Uşak ve Manisa/Turgutlu Alışveriş Merkezleri'nin açılmasıyla AVM sayısını 12'ye, ev tekstili mağaza sayısını da 70'e çıkarmayı planlıyor.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

Türk ev tekstili ürünlerine İran'dan yoğun ilgi!

Ambargonun kalkması ardından bütün gözler İran’a çevrildi. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Türk ev tekstili ürünlerinin; İran pazarında iyi bilinen, marka adı ile aranılan bir konuma sahip olduğunu ifade ediyor.

özdilek ev tekstili Haberi

özdilek ev tekstili

Koleksiyonundaki nevresim takımlarıyla gözlere hitap ederken, seçtiği kaliteli kumaşlar ile kullanıcısına rahat bir uyku vaat ediyor. 

Ev tekstili denince akla gelen ilk marka Özdilek, uzun yıllardır kalitesinden ödün vermeden sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor. Koleksiyonundaki ürünlerle kullanıcılarının her daim beğenisini kazanan Özdilek, nevresim takımlarıyla yatak odalarına şıklığı ve zarafeti getiriyor.

Özdilek, ürettiği nevresim takımlarıyla, yatak odalarında şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Kaliteli kumaş ve şık desenleriyle yatak odalarına ayrı bir hava katan Özdilek nevresim takımları, her tarza uygun farklı alternatifleriyle hem göze hem ruha hitap ediyor.

Çift kişilik ve tek kişilik alternatifleriyle, yüzde yüz pamuk kumaştan üretilen zarif ve şık desenlerdeki Özdilek nevresim takımları, yatak odalarına her mevsim huzur saçıyor. Soft renkler kullanılarak tasarlanan modeller göze hitap ederken, yumuşak kumaşları uyku...