06 / 05 / 2024

Özel Kurum Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi

Özel Kurum Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi

KEY ödemeleri kapsamında, key ödemesini hak ettiğini düşünen ancak bu ödemelerden yararlanamayanlar bir dilekçe ile bu duruma itiraz edebiliyor. İşte key ödemeleri itiraz dilekçesi örnekleri...

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 12 milyonu aşkın emekliye 60 milyar TL'nin üzerinde ikramiye ödendi. Ancak çalışan emekliler bu ödemeden yararlanamadı. Eğer bütçe olanakları içinde finanse edilebilir ise 5 bin TL çalışan emeklilere de sağlanacak.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Milyonlarca çalışanın emekliliğini tehlikeye atan o detay ortaya çıktı! Hemen e-Devlet’ten kontrol edin!

Özel sektör çalışanlarının emekliliğini tehlikeye atacak çok önemli ayrıntı SGK’da ortaya çıktı. Milyonlarca çalışan sahte ya da şüpheli işyeri kodu tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Çalıştığınız kurumun böyle olması halinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na ödenen prim günleriniz geçersiz sayılıyor.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yargıtay’dan devrim niteliğinde fazla mesai kararı!

Yargıtay, mesai saatleri konusunda emsal bir karar verdi. Milyonlarca özel sektör çalışanını kapsayan bir karar alan Yargıtay, günlük 11 saati, gece ise 7,5 saati geçen çalışmaların haftalık fazla çalışma süresi (45 saat) doldurulmasa bile fazla mesai hükümlerine tabi olduğuna karar verdi.

Çalışan anneler bu destek ödemelerine mutlaka bakın! 25 bin TL alabilirsiniz!

Çalışan çocuk sahibi kadınların korunmasına yönelik yasalar kapsamında annelere özel bazı önemli destekler bulunuyor. 2023 yılında çalışan annelere özel yapılacak ödemeler ise artış gösterdi. Peki yeni yılda çalışan anneler hangi destek ödemelerini alacak?

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

Yüz binlerce çalışanı ilgilendiren kritik gelişme! Geri sayım başladı, hemen bakın!

Kamuda çalışan 600 bine yakın sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilme çalışmasında şimdi gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda. Teknik çalışmaların büyük kısmı tamamlanırken yeni düzenleme sayesinde kadrolar arası

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık'ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro...

Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren, asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), taşeron ve geçici işçiler ile sözleşmeli memurlara kadro konularında iki ay içinde önemli adımlar atılacak. İşte milyonların beklediği o konularla ilgili son dakika gelişmeleri...

Kaç yıl çalışan işsizlik maaşı alır?

İşsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlar, bu konuya dair araştırmalar yapmaktadır. İşsizlik maaşı kaç yıl çalışan alır, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? çok sık araştırılan sorular arasındadır. İşte detaylar!

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Binlerce çalışan bu haberi bekliyordu! Dev kadro için geri sayım başladı

Asgari ücrete ara zam, EYT, 3600 ek gösterge derken kamuda çalışan 600 bin sözleşmeli personelin beklediği haber bu ay sonu geliyor. Sözleşmeli kamu çalışanlarıyla ilgili düzenlemede sona gelindi. Yaklaşık 600 bin sözleşmeli çalışana kadro yolu göründü.

Yeni düzenlemeyle 4 bin 800 lira çalışanın cebinde kalacak

TİSK Başkanı Akkol, çalışanlara ödenecek sosyal yardımların vergi dışına çıkarılmasının çok az ülkede olan bir uygulama olduğunu ve çalışanın gelirini koruyacak çok önemli bir adım atıldığını söyledi.

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Özel Kurum Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi Haberi

Özel Kurum Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi

Key ödemeleri itiraz dilekçesi!

Key ödemeleri süreçlerinde KEY Ödemesi’ni hak ettiğini düşünenler ancak sorgulamalarda ve listelerde hiç bir şekilde ismini göremeyenler veya eksik hesaplandığını düşünenler aşağıda yer alan dilekçeler ile bu duruma itiraz edebiliyor. 


Key ödemeleri itiraz dilekçesi; Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi ve Özel Kurum Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi olmak üzere 2 şekilde hazırlanabiliyor. Key ödemeleri itiraz dilekçesi örnekleri aşağıda sıralanıyor:



1. Kamu Kurumu Çalışanı Key Ödemeleri İtiraz Dilekçesi:


................ Kurumu’na (işyeriniz)

Veya Sosyal Güvenlik Kurumu’na



1987 ile 1995 yılları arasında adıma KEY ödentisi yapıldığı halde www.keyodemeleri.com isimli web sayfasında, Resmi Gazete listelerinde ve başvurduğum Ziraat Bankası şubelerinde adıma KEY ödemesi çıkmadı/eksik çıktı. Ekte sunduğum belgelerden de görüleceği üzere o yıllarda kamu kurumunda çalıştım ve sıra tahsisli lojmanda da oturmadım.


Bu nedenle...